Selvik aktuell for førstedivisjonsklubb

Egil Selvik kan bli lånt ut til Nest-Sotra neste sesong. Blir han det, vil han også signere en ny kontrakt med Sandnes Ulf. Foto: Ole Aarre

Keepertalentet Egil Selvik (20) forlenger med Sandnes Ulf på én betingelse: At han blir lånt ut neste sesong.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 21.11.2017 kl 14:48

Sandnes Ulf har i lengre tid vært i dialog med Egil Selvik om en kontraktsforlengelse. Keeperen fra Ganddal, med aldersbestemte landskamper for Norge, ser for seg en framtid i Sandnes Ulf. Men Selvik vet samtidig at han må være tålmodig, og så lenge Saku-Pekka Sahlgren er i klubben må han belage seg på å være andrevalget. Spill for Sandnes Ulf 2 i 4. divisjon neste sesong er helt uaktuelt for 20-åringen.

– Jeg er i positiv dialog med Sandnes Ulf om en kontraktsforlengelse, der det viktigste for min del er at klubben ordner en god utlånsavtale for neste sesong, slik at jeg kan få mer kamperfaring på et høyere nivå. Jeg vet de jobber intenst med å finne en klubb som passer meg, sier Selvik.

– Signerer du ny kontrakt så fort en utlånsavtale er i boks?

– Ja, jeg signerer ikke før et opplegg er fastsatt, bekrefter Selvik.

– En perfekt klubb for unge

Planen var allerede i år å låne Selvik ut til en annen førstedivisjonsklubb. Men i februar var keeperen uheldig og skadet et leddbånd i albuen som holdt ham ute av spill hele vårsesongen.

Denne sesongen har Selvik vikariert for Sahlgren i tre kamper. To av dem fra start. Spesielt bortekampen mot Arendal viste Selvik at han holder nivået, til tross for at han slapp inn to mål i 3-2-seieren.

Går alt etter planen trener Selvik med Nest-Sotra neste uke. Det nyopprykkede førstedivisjonslaget står for tiden uten en eneste keeper i stallen. Hvis de liker det de ser, vil de kunne garantere Selvik førstekeeperplass neste sesong.

– Egil Selvik er en spennende keeper som vi har fått gode referanser på. Vi håper å få sjekket ham ut på treningsfeltet her i løpet av neste uke, forteller Nest-Sotra-trener Steffen Landro til Sandnesposten.

– Hvis dere låner Selvik, kan dere garantere en 20-åring fast plass hele sesongen?

– Ja. Hvis vi signerer ham, så vil vi ha en juniorkeeper som andrekeeper. Da er det Egil Selvik vi satser på, sier Landro, som mener Nest-Sotra er en perfekt klubb for unge talenter.

– Vi mener selv at vi er en perfekt klubb for unge, fremadstormende talenter i starten av 20-årene. Andre klubber vil ha spillere med erfaring, vi vil ha spillere med potensial. Og vi mener selv at vi er veldig flinke til å få ut potensialet til spillerne her. I fjor hadde vi Niklas Sandberg her, og jeg er overhodet ikke overrasket over at han er en av de mest attraktive spillerne i Norge nå. Han er en klassespiller som vi jobbet veldig hardt med, og det er sånne typer vi vil ha hos oss i Nest-Sotra, sier Landro.

Tar ingenting for gitt

Landro er trener for et lag som nærmer seg 1000 dager uten et eneste tap på hjemmebane i serien. At Nest-Sotra er et godt hjemmelag var noe Sandnes Ulf fikk smertelig erfare i cupen da Nest-Sotra vant 2-0.

– Det ser ut som vi beholder hele stammen. I tillegg er vi kjent med nivået fra før og vet hva som venter oss. Jeg tror vi skal bite godt fra oss, og det er neppe noen som ser veldig fram til å møte oss på Ågotnes stadion.

Selvik håper en avtale går i orden, men tar ingenting for gitt.

– Det hadde vært veldig gunstig for min del å stå fast i førstedivisjon neste sesong. Men hvis det ikke blir noe av, så ser jeg ikke negativt på andredivisjon heller. Det viktigste er at jeg blir matchet på et så høyt nivå som mulig, sier han.

Den langsiktige planen er uansett å bli førstekeeper i Sandnes Ulf.

– Jeg føler meg trygg på at vil få min sjanse i Sandnes Ulf. Når tiden er inne for det, sier Selvik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...