Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Senterlederen måtte slutte på dagen

PROFILERT: Tone Elisabeth Hølland har vært en sterkt profilert senterleder og Bystasjonens ansikt utad. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.

Senterleder Tone Elisabeth Hølland har sluttet i jobben med umiddelbar virkning. Det skjedde mot hennes egen vilje.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 22.09.2017 kl 09:09

Ledelsen for Bystasjonen og senterleder Tone Elisabeth Hølland har avsluttet arbeidsforholdet. Senterlederen har vært ansatt i god tover to år, og det var av den grunn oppsiktsvekkende at arbeidsforholdet ble avsluttet på dagen.

Når det gjelder årsak til eventuelle uoverensstemmelser er Tone Elisabeth Hølland vag i sine uttalelser.

– Vi ble enige om å avslutte arbeidsforholdet, sier Hølland.

Ville fortsette

Den tidligere senterlederen for Bystasjonen innrømmer samtidig at hun forlot jobben mot sin egen vilje.

– Dersom det hadde vært opp til meg ville jeg fortsatt i samme jobb. Det tar vanligvis to til tre år før et slikt senter kommer på skinner. Jeg hadde veldig lyst å være med i den videre utviklingen. Det var dessverre ikke et alternativ, sier Hølland.

På direkte spørsmål fra Sandnesposten om hvorfor hun motvillig måtte forlate sin stilling, henviser hun til tidligere arbeidsgiver.

– Spørsmålet må du rette til Finn Kristiansen. Han er daglig leder for Vågsgaten drift AS, og i så måte min tidligere overordnede, sier Tone Elisabeth Hølland.

Smertefullt

Finn Kristiansen sier til Sandnesposten at partene ble enige om at umiddelbar slutt var det beste for alle parter, og at avtalen er noe begge parter har akseptert. Når Kristiansen blir konfrontert med at Hølland ser på saken annerledes, blir også han knapp i kommentarene.

– Det får stå for hennes regning. Utover det kan jeg ikke kommentere saker som omhandler personalet, sier Kristiansen.

Tone Elisabeth Hølland har vært senterets ansikt utad og profilert Bystasjonen sterkt. Hun har en sterk forkjærlighet for senteret; et senter hun har jobbet for i snart tre år og et sted hun mer eller mindre har bodd de siste årene. Det å forlate kolleger og venner på denne måten er smertefullt.

– Bystasjonen har vært som mitt eget barn. Jeg har kun godt å si om alle butikkene, menneskene og kundene som har vært en del av mitt magnetfelt. Jeg ønsker Bystasjonen all mulig lykke til i fortsettelsen, og beklager at det nå blir uten meg som senterleder, sier Hølland.

Ny leder snart på plass

Da Sandnesposten pratet med Finn Kristiansen var det mellom slagene i det som er kontinuerlige intervjurunder. Gro Årsvoll, som er konstituert senterleder, skal erstattes av en ny person.

– Vi har hatt annonser hvor vi søker etter ny senterleder. Det har medført rundt 50 søknader. I disse dager er vi i intervjuer med potensielle senterledere, sier Kristiansen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...