Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Sesongen over for Sandnes Ulf

Ikke opprykk i år heller. Bengt Sæternes må konstatere at det ble en ny, skuffende sesong for Sandnes Ulf. Foto: Rune Eikeland

Sandnes Ulf sløste med sjansene og røk igjen ut i kvalifiseringsspillet, slik de også gjorde i fjor.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Vi er skuffet. Jeg synes vi gjør en ok kamp, men så glipper det en gang og da er de nådeløse, sukker trener Bengt Sæternes etter tapet mot Ranheim.

Sandnes Ulf skapte mer enn nok sjanser til å vinne kampen, men klarte ikke å få ballen i mål. Før pause hadde Tomas Kristoffersen, Kjell Rune Sellin og Roy Miljeteig hver sin store sjanse, men alle tre gangene reddet Ranheims keeper. Saku-Pekka Sahlgren holdt også Sandnes Ulf inne i kampen med en glimrende redning da Ranheims Sørlokk kom alene.

Etter pause hadde Kent Håvard Eriksen og Tomas Kristoffersen hver sin store mulighet, før Ranheim-innbytter Mats Lillebo satte ballen i nettet og sørget for hjemmejubel. Han løp fra Geertsen og resten av Sandnes Ulf-forsvaret etter en stuss på midtbanen, rundet keeper og trillet ballen i nettet. Geertsen gjorde et helhjertet forsøk på å nå ballen før den krysset målstreken, men kom et halvt sekund for sent.

På overtid hadde Axel Kryger en alle tiders mulighet til å utlikne. Han fikk stå helt alene på bakerste stolpe, men avsluttet altfor svakt og dermed vant Ranheim kampen 1-0.

Sandnes Ulf har med det avsluttet sesongen med tre strake tap, uten å finne veien til nettmaskene en eneste gang på de kampene.

– Vi scorer for lite mål, erkjenner Sæternes, som naturligvis er skuffet over måten laget hans har framstått i det siste.

– Det var stor framgang i dag i forhold til sist kamp, men vi avslutter sesongen veldig dårlig. Vi var lenge med, men så glipper det i de to siste kampene i serien og i dag var det heller ikke godt nok, sier han.

Remi Johansen kaller årets sesong frustrerende.

– Vi er ute av gamet for i år. Vi leverte en bedre prestasjon i dag enn vi har gjort i det siste, men det hjelper så «inni granskauen» lite.

Kvalifisering til Eliteserien
Extra Arena, 12. november
Ranheim 1 (0)
Sandnes Ulf 0 (0)
Mål: 1-0 Mats Lillebo (76)
Gule kort: Viljar Vevatne og Kjell Rune Sellin
Sandnes Ulf (4-3-1-2): Saku-Pekka Sahlgren – Viljar Vevatne, Mads Nielsen, Nicolai Geertsen, Kenneth Sola – Remi Johansen, Tomas Kristoffersen, Kristian Brix (Roger Ekeland fra 81.) –
Roy Miljeteig (Axel Kryger fra 85.) – Kjell Rune Sellin, Kent Håvard Eriksen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...