Herkules–SHK 18–26: SHK banket bunnlaget

TAKLER HAN PRESSET?: Keeper Bjørnar Roth har lovet minst tre scoringer av Eivind Gade (nr. 26) mot Herkules i dag. – Jeg har hatt ekstra skuddtrening med ham før kampen, sier Roth. Foto: Ole Aarre

Håndballherrene vant med åtte mål mot Herkules og troner igjen øverst på tabellen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 19.02.2017 kl 18:17

Slik var kamputviklingen.


Herkules – Sandnes 18–26 (8–13):

Sandnes er det eneste laget i 1. divisjon som ikke har gått på et overraskende poengtap. I så måte var det knyttet litt spenning til om det første tapet skulle komme borte mot Herkules, som kjemper en desperat kamp i bunnen av tabellen, men de første ti minuttene feide Sandnes all tvil til side. Sandnes har et mål for øye, og det er opprykk!

Etter ti minutter ledet SHK 1-6 og til pause var de også fem mål foran.

Bjørnar Roth annonserte på forhånd at forsvarskjempen Eivind Gade ville score minst tre mål, og det gjorde han også. Sandnes siste mål ble satt inn av Gade – som bestilt.

Som så mange ganger før hadde Sandnes en god spredning på målscorerne. Lars Sigve Hamre ble lagets toppscorer fem med mål. Sandnesgauken har virkelig funnet formen i det siste.

De øvrige målene ble satt inn av Morten Linder 4, Martin Hare 3, Fredrik Aksland 3, Abel Nagy 3, Eivind Gade 3, André Ellertsen 3, Bostjan Kavas 1, William Aar 1.

- FØR KAMPEN -

Det er sju kamper igjen og av årets førstedivisjon og Sandnes ligger an til å rykke opp til eliteserien i håndball.

Det er jevnt i toppen, men med to poeng mot Herkules vil Sandnes igjen skaffe seg en liten luke og toppe tabellen foran Nøtterøy, Sandefjord og Runar.

Sjekk tabellen her.

Keeper Bjørnar Roth var treffsikker med spådommen forrige kamp, og lover denne gangen at Eivind Gade scorer minst tre mål.

Øvrige kamper i 1. divisjon i dag, der SHK må håpe på nabohjelp fra Jæren og Stavanger:

Viking – Runar
Sandefjord – Nærbø

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...