Sigurd Sjursen går til Frp

FRP: Sigurd Sjursen skal fortsette som leder for Bomfritt Norge - NOK er NOK inntil han eventuelt får et politisk verv i Frp. Nå er det opp til nominasjonskomiteen i partiet å vurdere hans kaditatur til å stå på valglistene før kommunevalget i 2019. Foto: Frode Olsen

Sigurd Sjursen er på vei bort som leder for «Bomfritt Norge – NOK er NOK». Han ønsker et videre engasjement i kampen mot bompenger som politiker for Fremskrittspartiet.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 22.10.2018 kl 09:49

POLITIKK: Sigurd Sjursen har siden oppstarten vært leder for Bomfritt Jæren NOK er NOK. Mandag morgen offentliggjør han overgang til Fremskrittspartiet.

– Jeg ønsker å gjøre et forsøk i politikken, sier Sigurd Sjursen til Sandnesposten.

Mannen fra Bogafjell vet at Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) søker etter leder i Sandnes, men ifølge Sigurd Sjursen har ikke det vært aktuelt.

– Nei, nå stiller jeg mitt navn til disposisjon for Frp. Så blir det opp til nominasjonskomiteen å vurdere mitt kandidatur, sier Sjursen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

MISTER LEDEREN: Dersom Sigurd Sjursen oppnår det han ønsker, vil styret i Bomfritt Jæren finne ny leder. Mest trolig blir det Ragnar Anfinsen. Her er de samlet i etterkant av en demonstrasjon utenfor bystyresalen. Fra venstre: Anita Johnsen, Alexandra Eva Lind, Sigurd Sjursen, Mikal Monslaup, Jan Ove Sikveland og Ragnar Anfinsen Foto: Frode Olsen

Sjursen forteller at han fortsetter som leder for Bomfritt Norge til den dagen han eventuelt får et verv i sitt nye parti.

– Hvis det skjer, er det i tråd med vedtektene at jeg trekker meg som leder for Bomfritt Jær. Jeg skal være med videre i facebookgruppen når det gjelder både planlegging og gjennomføring av diverse arrangement, sier Sjursen til Sandnesposten.

Det er ikke endelig bestemt hvem som eventuelt blir ny leder av Bomfritt Jæren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...