Dagens gauk: Sikret et historisk år

Dalibor Sedjak er klar for å kjempe enda hardere i 2018 slik laget kan sikre plassen i eliteserien. Foto: Ole André Aarre

I 2017 skrev Sandnes-trener Dalibor Sedjak laget inn i historiebøkene, da han ledet dem opp til eliteserien. Nå venter nok ett år med nye utfordringer for håndballtreneren. – Vi skal spille bedre på nyåret og trene enda hardere, sier Sedjak.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Hvordan vil du oppsummere håndballåret 2017?

– Vi hadde en veldig bra start med opptrykket til eliteserien. Samtidig hadde vi en fin start på sesongen i eliteserien, med en litt kjip avslutning med seks tap på rad.

– Hva var høydepunktet for deg i 2017?

– Opprykket til eliteserien var mitt største høydepunkt.

– Hva var den største nedturen?

– Når man starter sesongen bra og det ligger store forventninger til sesongen, er det en negativ følelse å avslutte på den måten som vi gjør dette året.

– Hvilke ambisjoner har dere for 2018?

– Vi har ambisjoner om å vinne kampene som trengs for å overleve. Det skal vi gjøre ved å spille bedre på nyåret og trene enda hardere.

– Har dere noen nye spillere på vei inn?

– Nei, vi har ikke noen nye spillere som er på vei inn per dags dato.

– Har du et nyttårsforsett for 2018?

– Jeg skal begynne trene. Tidligere har jeg ikke hatt nyttårsforsett, men dette året har jeg lovet kona. Da må jeg nesten holde meg til det, sier han og ler.

– Hva ser du mest frem til i 2018?

– Det jeg ser aller mest frem til er sommerferien. Da skal jeg på ferie til Kroatia sammen med familien min. Vi pleier å reise til nordkysten til øya Krk, som er mitt opprinnelige hjemsted.

– Hvordan feiret du julen?

– I julen har jeg vært sammen med familien min. Det har vært stor stas med flere selskaper, som de fleste andre familier i Norge. På slutten av ferien har vi vært i Kroatia, men ellers har vi vært hjemme.

– Hva er det mest positive du kan si om Sandnes?

– Det jeg liker best med Sandnes er gågaten, Langgata. Den minner om hjembyen min i Kroatia, men i litt mindre skala.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...