Riskadagene: Silje fikk aktivitetsprisen

HEDERSBETEGNELSE: Silje Evensen Jaques fikk «Aktivitetsprisen» av Oddvar Dalane. Foto: Frode Olsen

Aktivitetsprisen er en utmerkelse som henger høyt i Riska bydel. Silje Jaques kunne stolt motta heder for sin innsats i svømmeklubben.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2018 kl 16:39

Navnet på vinneren av aktivitetsprisen har vært hemmeligholdt til åpningen av Riskadagene. Det var derfor en lettere forfjamset Silje Evensen Jaques som ble klappet opp på scenen av Riska Lions og sine medborgere. Hun har gjennom snart åtte år gjort en ekstraordinær innsats i det våte element.

– Det finnes knapt et verv Silje Evensen Jaques ikke har hatt i svømmeklubben. Hadde det ikke vært for hennes innsats, ville klubben på langt nært vært av så stor betydning som den er i dag. Hun sørger på mange måter for svømmeopplæring, og for at våre kjære blir trygge i vannet. Silje har gått foran som en leder og primus motor i de fleste sammenheng, og det er en glede på vegne av Riska bydel at jeg overrekker prisen, sier Oddvar Dalane på vegne av befolkningen.

Det er ikke tilfeldig at Silje Evensen Jaques bestemte seg for å trø til for å få gang på svømmeklubben.

– Den var nedlagt frem til 2010, og da jeg fikk barn, så var det vel min, og vår tur til å trø til med innsats. Jeg er selv tidligere svømmer, og har hatt mye glede av idrett og lek i vann. Dette er en veldig hyggelig oppmerksomhet, men jeg må få lov til å si at jeg i aller høyeste grad deler pris og blomster med alle trenerne i klubben. De teller over tredve stykker. Uten dem hadde lite vært mulig å gjennomføre, sier Jaques.

Prisen ble delt ut lørdag morgen i forbindelse med at Riskadagene serverte gratis frokost til alle innbyggerne. Riska skolekorps og drilljentene underholdt også fra scenen i det nydelige sommerværet.

Vinnere av aktivitetsprisen på 2000-tallet:
2000: Bjørn Brakestad
2001: Sverre Olav Berge
2002:Sigmund Svendsen
2003: Berge M Bertelsen
2004: Roald Ommundsen
2005: Harald Paulsen
2006: Margunn Hetland Salte
2007: Anne Lise Hanssen
2008: Stig Morten Kristoffersen
2009: Magne T Frøyland
2010: Magne Tunheim
2011: Saulius Trepekunas
2012: Brit Sissel Todnem
2013: Liv Edith Nordbø
2014: Tor Stolt
2015: Marcus Glitza og Mabel Slimestad
2016: Enok Lauvås
2017: Jostein Jonassen
2018: Silje Evensen Jaques

DRILLET: Hanna Haualand, Julie Lid, Inger Haualand og Elisabeth «Lisa» Flohberger viste folk hva de har lært i løpet av året. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...