Sjekk ut hvem som eier drømmeboligene

NÆR SENTRUM: To nye eneboliger er under oppføring i Christian Kroghs gate. Foto: Frode Olsen

På en praktfull tomt i sentrumsnære Christian Kroghs gate er to eneboliger i ferd med å se dagens lys. Eieren avslører at det nederste huset skal legges ut for salg.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 08.11.2017 kl 20:32

Det er daglig leder i Stolt Bolig, Oddgeir Eikeskog, som er den lykkelige eieren av to nye eneboliger under oppbygging i Christian Kroghs gate.

Boligene ligger med tilknytning til Eidsvolls gate, et lite stykke ovenfor KinoKino i Sandnes sentrum. Eikeskog forteller at han fikk tilslag på tomten for rundt to år siden

– I utgangspunktet kjøpte vi et gammelt og nedslitt hus som sto på en stor tomt, sier Eikeskog til Sandnesposten.

Nå er det gamle huset altså revet og to nye er i ferd med å ferdigstilles. Familien Eikeskog skal flytte inn i det øverste huset, mens de planlegger salg av det nederste når alt står ferdig.

– Den øverste boligen hvor vi skal flytte inn har et bruttoareal på 250 kvadratmeter. Det andre huset har vi planer om å selge. Vi har foreløpig ikke fastsatt prisen, men det huset rommer 175 kvadratmeter.

Husene står i stil til hverandre og de fremtidige eierne kan glede seg av unik utsikt mot sentrum og havnen.

– Det er arkitektkontoret Vest som har tegnet boligene, opplyser Eikeskog.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...