Sju kan få kulturpris

KANDIDAT: Charles Tjessem er en av sju kandidater til Sandnes kommune sin kulturpris. Foto: Andreas Dirdal Kydland

Charles Tjessem er en av kandidatene til Sandnes kommune sin kulturpris.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 12.04.2018 kl 12:53

KULTURPRIS: I tillegg til Tjessem er Sandnes Operakor og Arboretet blant kandidatene til Sandnes kommune sin kulturpris for 2018.

Formålet med prisen er å hedre utøvere eller organisasjoner som gjør en særlig stor innsats for kulturlivet i byen. Kandidatene er valgt ut på bakgrunn og forslag fra lag, organisasjoner og bydelsutvalg i Sandnes.

Hvem av kandidatene som skal få prisen bestemmes av utvalg for kultur og oppvekst i et lukket møte 24. april.

De sju kandidatene er:

Charles Tjessem: Nominert for at han gjennom mange år har fremmet matopplevelse og matkultur og har bidratt til å sette Sandnes på kartet som en matdestinasjon. Er foreslått av Sandved bydelsutvalg.

Egil Årdal: Foreslått for sine mange verv og engasjement innen idrettet i Hana bydel. Er foreslått av Hana bydelsutvalg.

Naustene på Bergsagel v/Anne Riska: Er forslått av Høle bydelsutvalg med begrunnelse av at naustene i dag tilbyr et bredt og variert kulturtilbud på et sted der det ikke finnes andre tilsvarende tilbud.

Riska Historie- og museumslag: Er foresltt for sin innsats for å binde sammen historie, kultur og slektsforskning på Riska og i Sandnes. Laget er foreslått av Riska bydelsutvalg.

Rogaland Arboret: Er foreslått av Sviland bydelsutvalg. I begrunnelsen trekkes det fram at arboretet er et viktig og flott turområde for hele Nord-Jæren med et turområde som er lagt til rette for alle aldersgrupper.

Sandnes Operakor: Er foreslått for sitt store lokale engasjement gjennom mange år. Operakoret er foreslått av Stangeland bydelsutvalg.

Sven K. Håland: Er foreslått av Figgjo bydelsutvalg med begrunnelse av at Håland gjennom lang tid har vært en drivkraft i det meste som har med idrett å gjøre på Figgjo.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...