Skjøt Riska helt til topps

MATCHVINNER: Vetle Lunde Myhre har akkurat fyrt av skuddet som gikk rett i mål. Foto: Frode Olsen

Det går mot en spennende høstsesong når Riska-spillerne møtes igjen etter ferien. Laget er i aller høyeste grad med i kampen om opprykk fra 4. divisjon.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 30.06.2018 kl 18:42

Det var ikke spilt mer enn 14 minutter da Riska fikk frispark like utenfor 16-meteren til Vaulen. Kampleder tolket det at ballen ble sparket opp i hånden til en Vaulen-spiller som hands. Vetle Lunde Myhre lot seg ikke be to ganger.

Toppscoreren satte ballen i keeperhjørnet, og da sisteskansen ikke rikket seg av flekken, spratt ballen i mål. Vaulen skapte kun to målsjanser i løpet av hele kampen. Begge kom ved Dennis Mehremic. Først forsøkte han en lobb etter at midtstopper Thomas Haugland feilberegnet et gjennomspill, men heldigvis for Riska gikk ballen over mål.

Like etterpå spratt ballen ned i føttene til Mehremic inne i 16-meteren, og Riska kan takke keeper Andreas Smalås for en flott reaksjonsredning.

Mye klaging

Riska var det beste laget, men leverte ikke årsbeste mot et uvanlig sutrete Vaulen-lag. Kampens dommer, Kjetil Solhaug fra Viking, har dømt bedre før, men Vaulen-spillerne klaget så mye og høylydt at det ble litt trist å høre på.

Andre omgang ble rett og slett rotete på Riska. Ingen av lagene maktet å spille til seg de store målsjansene. Nærmest flere mål kom Riska, men 1–0 gjenspeiler på mange måter det som skjedde på banen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

VIKITG: Vetle Lunde Myhre er en viktig spiller for Riska. Her tar han mot gratulasjoner etter frisparkmålet mot Vaulen. Foto: Frode Olsen

Til publikums store overraskelse annonserte speaker Lennart Ims at Sola II vant med hele 3–0 borte mot Bryne II. Vurdert ut fra tabellsituasjonen var ikke det forventet.

Låner tabelltopp

Dermed klatret Riska forbi Bryne II på tabellen, og ligger på topp av tabellen foran Frøyland. De har riktig nok ikke spilt sin siste kamp før ferien. Det skjer på torsdag, mot bunnlaget Moi. Med Frøyland-seier tar Riska ferie to poeng bak opprykksplassen. Sommerpausen kunne ifølge trener Simen Egeland ikke kommet på et bedre tidspunkt.

– På mange måter har vi hatt en trøblete vårsesong med mange skader. Det har vært en del spiller ute med strekker og ankelproblemer. Skader som det tar en del tid å komme seg etter. Jeg har faktisk spilt litt selv, og ved enkelte anledninger har det vært tynne tropper. Jeg håper en ferie kan gjøre at vi står sterkere rustet til høstsesongen.

Egeland er ikke helt sikker på hvordan et eventuelt opprykk vil slå ut.

– Det medfører jo eventuelt økte kostnader og lengre reiseavstander annen hver helg. Det begynner å bli en del familiefedre på laget etter hvert. Samtidig betyr et opprykk en endring i kvaliteten på motstanderne. Litt både og, men vi er jo bare halvveis, sier Egeland.

Riska–Vaulen Foto: Frode Olsen

Riska–Vaulen Foto: Frode Olsen

Riska–Vaulen Foto: Frode Olsen

Riska–Vaulen Foto: Frode Olsen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...