Skøytetalenter på treningsleir i Berlin

PÅ TUR: Bak fra venstre: Magnus Dahle, Ole Mikkel Mellemstrand, Håvard Bøkko, Vegard Rye, Magne Hølland, Simen Rye, Daniel Meling, Peder Kongshaug.

Sandnes sine skøytetalenter har vært i Berlin på treningsleir.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Det har vært en uke med fokus på kvalitetstrening og gode forhold i Berlin denne uken for skøytetalentene fra Sandnes. Her har det blitt nyttig matching mot løpere fra Wang Hamar, i tillegg til at det er en sosial og kjekk tur.

Bak fra venstre: Eira Eide, Håvard Bøkko, Julie S. Aske, Maren Kranzmann

Denne samlingen avslutter en treningsperiode som gjør skøytetalentene klar for del to av sesongen. NM-sprint i midten av januar er et mål for flere av løperne, mens andre sikter seg inn mot Allround-NM i februar.

– I Berlin fokuserer vi på kvalitet, men også på å holde volumet oppe. Rundetidene blir raskere når vi er trener flere sammen, dermed blir treningene på et høyere nivå enn hjemme, sier hovedtrener Mikael Flygind Larsen.

– Vi forsøker å tilrettelegge i størst mulig grad til hver enkelt slik at alle kan få effekt ut fra sitt nivå. Wang-samling i januar er en tradisjon, men dette er første året vi er i Berlin. Vi har tidligere reist til inzell, sier hovedtreneren.

I første del av sesongen har flere av løperne perset kraftig, mens andre har trengt litt lengre tid på å finne godformen.

– Men utifra treningsøktene her i Berlin tyder det på at de aller fleste har hevet nivået sitt betraktelig. Når vi kommer hjem gjelder det å komme i konkurransemodus og få det ut i løp.

NM sprint går av stabelen 14. – 15. januar i Vikingskipet på Hamar. NM allround junior er i Stavanger første helga i februar.

– Disse stevnene er naturlige mål for mange i vår treningsgruppe, sier Flygind Larsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...