Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Slik ruster Amfi Vågen seg for framtiden

I MÅL: Senterleder Bente Hetland ved Amfi Vågen er glad for at de store ombyggingene i senteret nå er ferdig. Foto: Trond Eirik Olsen

Ombygginger i den sørlige delen og flere nye butikksigneringer skal gjøre det tradisjonsrike kjøpesenteret bedre rustet for framtiden.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 03.11.2017 kl 19:22

NÆRING: – Det har vært utfordrende med all ombyggingen og omrokkeringene som har pågått helt fra mars måned, men nå er vi endelig så godt som ferdig. Forhåpentligvis fremstår senteret nå i en flott og fornyet drakt som vil komme til å styrke oss ytterligere. Vi har også fått inn flere større aktører som vil komme til å gjøre butikk-mixen bedre, sier senterleder Bente Hetland.

Ferdig med ombygging

Etter en travel høst med mye ombygging og omrokkeringer er Amfi Vågen nå i ferd med å komme tilbake igjen til normalen.
Ombyggingen er så godt som ferdig og flere nye butikker er på plass hvor av REMA 1000 nok må sies å være den største aktøren.
Nylig signerte også Amfi Vågen en avtale med restaurant-kjeden Egon om bygging av en større restaurant i den nordlige enden av senteret. Restauranten vil åpne i april neste år og dette medfører at G-sport da vil flytte til nye lokaler i den sørlige enden av senteret. Egon vil også overta mye av lokalene til BR leker som forsvinner fra senteret når kontrakten går ut ved nyttår.

– Gode spisesteder er viktig i forhold til å trekke folk til å bruke byen og det vil være en styrke for både senteret og handelen generelt. Nå får vi Egon på den ene siden og Big Horn Steakhouse på den andre siden med uteserveringer så mye ligger til rette for en flott utvikling av området, sier Hetland.

Åpner i desember

I desember flytter den så langt siste nyvinningen i Amfi Vågen inn. Da åpner lavpriskjeden Normal butikk i lokalene til Glassmagasinet som legges ned. I oktober åpnet også hjemmeelektronikk-kjeden Kjell & Company butikk i senteret.

– Begge er butikk-konsepter som passer oss godt. Vi er hele tiden på utkikk etter butikker det ikke finnes for mye av i byen fra før av og begge disse glir inn i dette mønsteret, sier Hetland.

Hetland håper også at man snarlig også kan få fylt opp det som er igjen av ledige lokaler i senteret.

– Jeg kan bekrefte at det vi er i dialog med flere andre aktører, vi har god pågang av interessenter som vil inn, men så lenge det ikke er skrevet under kontrakt vil jeg ikke gå ut med noe konkret, sier hun.

Nedgang

Amfi Vågen hadde i fjor en nedgang i omsetningen på 3,5 prosent og Hetland mener mye av dette kan tilskrives flere tomme lokaler i den sørlige enden av senteret som nå er bygget om med ny Rema 1000 butikk som det kanskje største trekkplasteret.

– Ombyggingen har naturlig nok hatt innvirkning på omsetningen og driften i høst, men jeg håper at vi skal ta igjen mye av dette og komme i null ved årsskiftet. Når det er sagt hadde vi en svært god måned i september, sier Hetland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...