Slik så det ut da Burger King åpnet på Kvadrat

KØ: Klokken 16.00 fredag så det slik ut i den nye restauranten. Foto: Kåre Magne Gård

Klokken 16.00 fredag inntok burgergiganten Sandnes og Kvadrat.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.12.2016 kl 19:22

Det er Roger Sivertsen og Magdalena Potrzasaj som skal drive den nye Burger King-restauranten, som i norsk sammenheng har en litt unik og særpreget stil.

Klokken 16.00 fredag var samtlige ansatte litt spente, samtidig som de gledet seg mye. Roger Sivertsen ga staben sin siste briefing før dørene åpnet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SKAL DRIVE: Magdalena Potrzasaj og Roger Sivertsen skal drive Burger King-restauranten. Foto: Kåre Magne Gård

Restauranten er lokalisert i syd-delen av senteret, og har 108 sitteplasser. Senterleder Bent O.Hansen er godt fornøyd med dagens nyvinning.

– Burger King vil med sitt konsept ytterlig styrke vårt utvalg av spisesteder, og bidra til flere valgmuligheter for våre kunder. Totalt vil kundene våre kunne velge mellom hele 17 forskjellige spisesteder/serveringssteder, sier Hansen i en pressesmelding.

Da Sandnesposten omtalte Burger Kings planer i Lurabyen tidligere i høst, uttalte markeds- og kommunikasjonsdirektør Ole Erik Samseth i Burger King Skandinavia at kjeden er inne i en ekspansiv periode med mange nyåpninger i Skandinavia.

SISTE BRIEFING: Roger Sivertsen ga sine ansatte siste opplysninger før de åpnet inngangen klokken 16.00 fredag. Foto: Kåre Magne Gård

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...