Sliteseier for Austrått

Vegar Holmen storspilte borte mot Eiger 2, her gratuleres han av Eivind Eriksen etter scoring i en tidligere kamp,

Austrått er suverene i 5. divisjon.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2018 kl 10:35

INNSENDT REFERAT: Etter å ha vunnet 13-0 mot et tafatt Eiger 2 i serieåpningen, var det et helt annet lag som møtte Austrått på Eigerøy på mandag, da hjemmelaget stilte et meget sterkt 2er lag for anledningen. Heldigvis hadde vi unge matchvinnere i begge ender av banen og sikret oss en 2-0 seier i en jevn og spennende kamp.

Etter å ha vunnet 13-0 mot et tafatt Eiger 2 i serieåpningen, var det et helt annet lag som møtte Austrått på Eigerøy på mandag, da hjemmelaget stilte et meget sterkt 2er lag for anledningen. Heldigvis hadde vi unge matchvinnere i begge ender av banen og sikret oss en 2-0 seier i en jevn og spennende kamp.

I første omgang slet vi med å få spillet til å fungere slik som vi ønsket. Ingen av lagene skapte de helt store sjansene, selv om John Kåre Fiskå hadde et par bra redninger på frispark fra Elion Shatri. For vår del ble det også med et par halvfarligheter etter dødball i en omgang der hjemmelaget var et lite hakk bedre enn oss.

Eiger 2 - Austrått 0-2 (0-0)

Mål: Yngve Hagen (str.) og Jakob Flaten
Gule kort: Velte Høivik, Daniel Høllesli og Vegar Holmen
Sjanser: 3-4
Banens beste: Vegar Holmen
Lag: John Kåre Fiskå, Morten Strusshamn, Vegar Holmen, Gaute Tønnessen (Noah Andersen inn 90), Yngve Hagen, Eivind Eriksen (Sigurd Gjerde Arnesen inn 80), Jørn Hagen, Daniel Høllesli (Roger Skjæveland inn 70), Einar Skjørestad (Jakob Flaten inn 50), Erik Tengs Pedersen og Vetle Høivik (Sigbjørn Bø inn 90).

Heldigvis hjalp pausen og det var et mer konsentrert Austrått-lag som fikk skapt flere angrep. Vetle Høivik var nær ved å gi oss ledelsen da han traff tverrliggeren, men det måtte et straffespark til for å ta ledelsen. Etter snaue timen handset en Eiger-spiller etter corner og Yngve Hagen var som vanlig sikker fra 11 meter.

Etterhvert ble det to unggutter som spilte avgjørende roller. 16 år gamle John Kåre hadde to strålende redninger på farligheter fra vertene, mens 17 år gamle Jakob Flaten satte inn 2-0 scoringen. Et kjapt frispark fra Jørn Hagen fant Vetle Høivik, som vendte bort et par Eiger-spillere, før han serverte Flaten som kontant satte ballen i mål fra kort hold.

Resten av kampen hadde hjemmelaget mye ball, men vi hadde stort sett full kontroll bakover med banens gigant, Vegar Holmen, i spissen. En svært viktig borteseier gjør at vi setter press på utfordrerene til opprykk, som spiller senere i uken. Vår neste kamp er torsdag 30 august, hjemme mot Hellvik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...