Sluttspillplassen er så godt som i boks

NY JUBEL: Sandnes IBK satte Fredrikstad raskt på plass i Hanahallen da dette bildet ble tatt i fjor høst. Søndag ble det ny seier mot østfoldlaget, denne gang på bortebane. Foto: Ole Aarre

Sandnes innebandy vant søndag en høydramatisk kamp borte mot Fredrikstad. Alt må gå galt i de siste kampene for at klubben ikke skal nå sin andre sluttspillplass på rad i Eliteserien.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sandnes IBK har vist stigende form etter jul, og på tokt i Østfold, dro laget seieren i land i den viktige kampen mot Fredrikstad.

(Artikkelen fortsetter under faktaboksen)

Innebandy, herrer

Eliteserien

  • Skjeberghallen
  • Sarpsborg – Sandnes 12-9 (3-4, 4-4, 5-1)
  • Skuddstatistikk: 46–27
  • Utvisninger: Sarpsborg 1x2
  • Dommere: Jon Åge Meller, Erik Godtfredsen

Fredrikstad – Sandnes 5-6 (1-3, 0-1, 4-2)

  • Rolvsøyhallen
  • Skuddstatistikk: 33 – 50
  • Utvisninger: Sarpsborg 3x2, Sandnes 4x2
  • Dommere: Tommy Monge, Daniel Lindgren

Lørdag tapte Sandnes riktignok for sterke Sarpsborg, men det var etter en god prestasjon.

Trener Trond Vervik forteller at Sandnes IBK ledet 9–7 langt ut i tredje periode.

– Det ville kanskje ikke vært en sensasjon om vi slo Sarpsborg, men en stor overraskelse. Det holdt likevel ikke helt inn til seier, sier Vervik.

Sterk prestasjon

Det er i fire lag som kjemper om de tre siste sluttspillplassene. Fredrikstad, Sandnes, Gjelleråsen og Akerselva kan i teorien nå sluttspillet. Derfor var søndagens kamp ekstremt viktig. Sandnes ledet komfortabelt, men tapte tredje periode med 2–4.

Se tabellen her!

Trond Vervik forteller om litt av et drama.

– Mot slutten dro laget vårt på oss en utvisning, og Fredrikstad tok ut sin keeper for å sette inn en ekstra utespiller. Det ble unødvendig spennende og til tider kaotisk. Det flotte er at Fredrikstad dagen i forveien noe overraskende slo Gjelleråsen. Når er alle de tre lagene vi kjemper mot bak oss på tabellen. Ingenting er helt avgjort, men vi kan avgjøre dette selv, sier treneren.

Ber om støtte

Da er det ekstra godt at de to neste kampene spilles hjemme i Sandnes. De kommende motstanderne ligger i tillegg blant de tre svakest plasserte på tabellen.

– Vi har det desidert enkleste programmet igjen sammenlignet med de andre vi kjemper mot for å nå sluttspillet. Vi håper byen møter opp og støtter oss i de to siste hjemmekampene. Sandnes IBK har vært tre år i Eliteserien, og det ser ut til at vi går mot vårt andre år i sluttspillet. Med det har vi på mange måter etablert oss i divisjonen, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...