Smårusk i Ulf-leiren før toppkampen

BLÅSTE UT: Kjell Rune Sellin har slitt med sår hals den siste tiden og brukte mandagsøkten til å «blåse ut». Bengt Sæternes regner med at spissen blir klar til kamp. Foto: Ole Aarre

Remi Johansen er endelig tilbake i full trening. Samtidig så sliter Sandnes Ulf med flere småsyke spillere før toppkampen mot serieleder Bodø/Glimt.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2017 kl 11:42

Remi Johansen har vært tilbake i full trening i over en uke nå og spilte 45 minutter i en treningskamp mot Vidar før helgen. Han tegnet seg også på scoringslisten i 5-0-seieren, der Tomas Kristoffersen scoret på frispark fra nærmere 30 meter og Kent Håvard Eriksen scoret hat trick.

– Fantastisk å få ham tilbake

At Johansen så litt halt ut på mandagstreningen avdramatiserer hovedpersonen selv på følgende måte;

– Jeg prøver bare å kopiere stilen til Nicolai (Geertsen), sier han og smiler.

Trener Bengt Sæternes sier det er så lenge siden Johansen har vært i trening at han har glemt hvordan gangen til midtbanespilleren er.

– Jeg tror han hadde samme stilen før han ble skadet også. Han ser uansett veldig bra ut på trening nå, og det er gode nyheter for oss. Det skal bli godt å få han i gang, sier Sæternes.

(teksten fortsetter under bildet)

IKKE HUNDRE PROSENT: Remi Johansen er tilbake i full trening, men er fortsatt ikke i skikkelig kampform. Foto: Ole Aarre

– Hva har dere savnet med Remi Johansen på sidelinjen?

– Han er en klok spiller som først og fremst sprer trygghet i laget. Han gjør ting enkelt og det blir fantastisk å få ham tilbake. Men vi må nok matche ham litt forsiktig, innrømmer Sæternes.

I over tre måneder har Johansen vært skadet. Ankelskaden skulle i utgangspunktet bare holde ham ute i noen uker.

– Det har vært grusomt å se på, for man vil jo bidra. Jeg kjenner jeg er veldig gira nå.

– Holder du 90 minutter mot Bodø/Glimt?

– Nei, det gjør jeg nok ikke. Da blir jeg imponert, sier Johansen lattermildt.

Tett i pappen

Om Johansen blir å finne i startoppstillingen er usikkert, men sjansen er stor for at han spiller en rolle i den viktige bortekampen mot Bodø/Glimt uansett.

Sæternes har også fått litt hodebry med tanke på den fysiske formen til enkelte spillere, selv om han regner med at alle – bortsett fra Vegard Aasen som tråkket over før helgen – blir klare til kamp.

Men både Kjell Rune Sellin og Kent Håvard Eriksen, som skal jage på topp, har slitt med sår hals de siste dagene. Det har også Viljar Vevatne og Nicolai Geertsen.

– Det er lenge til onsdag og de har nok ristet av seg sykdommen til da, spådde Sæternes etter mandagstreningen.

Godfølelsen rett mentalt har i alle fall Sandnes Ulf-spillerne, som er ubeseiret i sju kamper på rad. I tillegg er de det eneste laget som har knust Bodø/Glimt (3-0) denne sesongen.

– For spillerne er det trygt å vite at Bodø/Glimt er mulige å slå. Vi er ikke avhengig av at de har en dårlig dag, vi må bare ha en god dag selv, så er det fullt mulig å ta tre poeng mot dem igjen. Bodø/Glimt slipper inn en del mål og vi er ganske gode til å score, minner Sandnes Ulf-treneren om.

Tett i toppen

Bodø/Glimt har sluppet inn drøyt ett mål i snitt denne sesongen. Kun Levanger har sluppet inn færre. Tre lag har scoret flere mål enn Sandnes Ulf denne sesongen. Bodø/Glimt er det klart mestscorende laget med 54 (mot Sandnes Ulfs 36).

Resultatene i helgen gikk heller ikke helt veien for Sandnes Ulfs del. Både Start og Ranheim vant sine kamper og skjøv dermed de lyseblå fra Sandnes ned på fjerdeplass på tabellen. Men med seier borte mot serieleder Bodø/Glimt vil Sandnes igjen krype forbi Ranheim og opp i ryggen på Start på opprykksplass.

Kampstart på Aspmyra stadion er klokken 19.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...