Søker gauker til Queen-show

PÅ SCENEN: Åge Sten Nilsen og kompani søker statister. Foto: Anita Søderlind Andersen

«The show must go on X» med Åge Sten Nilsen og ensemblet kommer til Sandnes kulturhus 17. november. Der kan du dele scene med dem.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 20.09.2017 kl 16:55

SØKER STATISTER: «The show must go on» har fått gode kritikker og fine publikumstall. Nå planlegges en stor avslutningsturné fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, med over 40 stopp på ulike kulturscener i Norge. Deriblant altså Sandnes.

I forestillingen medvirker dansere, sjonglører, akrobater, turnere og statister i tillegg til Åge Sten Nilsen og hans sangere og musikere.

– Nå ønsker vi bistand fra lokale aktører for å bekle statistroller over hele landet, sier Anita S Andersen i The Show Must Go On AS.

Statistene skal være med å lage store masseopptrinn i blant annet den store Queen-klassikeren «Bohemian Rhapsody».

– Det er en fordel om man har stått på en scene tidligere. Men det kreves ingen spesielle kunnskaper innen dans eller sang. Ensemblet ønsker å knytte til seg lokale personer som har lyst til å være med på dette Queen-eventyret, sier Andersen.

Interesserte kan melde seg på via Facebooksiden til The Show Must Go On eller på e-post til anita@theshowmustgoon.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...