Sola-talent til Sandnes Ulf

Vetle Hellestø (t.v.) i aksjon for Folkets lag mot Viking og Trond Erik Bertelsen i 2013. Foto: Charlotte Mæland / Solabladet

Vetle Hellestø, som har én kamp for G18-landslaget og erfaring fra 2. divisjon, går inn i juniorstallen til Sandnes Ulf – med A-lagsplass i sikte.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

18-åringen signerer ikke proffkontrakt med Sandnes Ulf og melder derfor bare overgang fra Sola. Skulle han i løpet av neste sesong imponere såpass at Sandnes Ulf ønsker å signere proffkontrakt med spilleren, må Sandnes Ulf først bli enige med Sola om en utdanningskompensasjon.

– Jeg starter med å trene med juniorlaget. Men målet er å komme opp i treningsgruppen til A-laget, sier Hellestø til Sandnesposten.

I april fikk han debuten på G18-landslaget. Sandnes Ulf har prøvd å lokke til seg Sola-talentet i tre år nå.

– Nå følte jeg tiden var inne for å prøve noe nytt og det blir spennende å prøve seg i en toppklubb, sier Hellstø som har vært seks år i Sola og spilt to år i 2. divisjon.

Den offensive midtbanespilleren fra Tjelta scoret sitt første mål for A-laget til Sola allerede som 15-åring. Det er spillerutvikler Erik Løland som har fått overgangen i boks for Sandnes Ulf.

– Han skal inn i juniorstallen og kjempe på lik linje som alle de andre. Samtidig så er det en spiller vi har fulgt over flere år og har stor tro på. Vi har ikke gitt noen lovnader, men regner med han bør kjempe om å trene med A-laget utover neste sesong, sier Løland, som er spesielt imponert over holdningene til unggutten.

– Han har ekstremt gode holdninger. Han er treningsvillig og veldig profesjonell. Det er først og fremst hans gode hode som gjør at vi tror han kan bli veldig god. Han er en skikkelig vinnerskalle og en kreativ og god spiller.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...