Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Solskjær-feberen har nådd Sandnes

PREMIER LEAGUE: Ole Gunnar Solskjær har så langt levert varene som Manchester United-manager. Det har gitt økt interesse rundt fotballklubben her i Sandnes ifølge nestleder i Red Army Sandnes og Jæren, Reidar Øksnevad. Foto: Aslak Ravndal

Ole Gunnar Solskjærs suksess med Manchester United gir ringvirkninger lokalt, ifølge Reidar Øksnevad, nestleder i den nyoppstartede supportergrupperingen «Red Army Sandnes og Jæren».

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

FOTBALL: På lørdag avholdes den første offisielle samlingen med den nystartede supportergrupperingen. Timingen kunne ikke vært så mye bedre. For med Ole Gunnar Solskjær i sjefsstolen på «Drømmenes teater» har Manchester United begynt å spille United-fotball igjen. Den økte interessen rundt de røde djevlene, med en nordmann i hovedrollen, har også nådd Sandnes.

– Det er virkelig Solskjær-feber om dagen. Interessen og engasjementet rundt kampene har vokst betraktelig etter at Ole Gunnar Solskjær tok over som manager, sier nestleder i Red Army Sandnes og Jæren, Reidar Øksnevad.

Han gleder seg til lørdagens første offisielle samling med supportergrupperingen, hvor Solskjær kan ta sin syvende strake seier som United-manager.

– United spiller endelig fotball slik de skal og har vært kjent for. Det er gøy å se dem spille fotball igjen, sier Øksnevad til Sandnesposten.

Første samling

Øksnevad håper på stinn brakke når supportergrupperingen samles på Pontus førstkommende lørdag. Klokken 16.00 spiller Manchester United hjemmekamp mot Brighton.

– Vi starter dagen med styremøte, før dørene åpnes i god tid før kampstart. Vi håper at mange tar turen og at det selvfølgelig blir nok en United-seier, sier Øksnevad.

Varaordfører Pål Morten Borgli har meldt sin ankomst, på tross av at han selv ikke er United-fan. Jahn-Eric Birkeland, som hjemme i Lyngdal har sin egen «MiniMegastore» med masse United-effekter, tar med seg deler av sortimentet til Sandnes.

– Det vil være mulig å kjøpe drakter og andre effekter under arrangementet, sier Øksnevad.

20LEGEND: Reidar Øksnevad nyter livet som United-supporter når Solskjær sitter i sjefsstolen. Foto: Aslak Ravndal

Stor medlemsinteresse

Nestlederen har ikke oversikten over hvor mange som kommer, men interessen på Facebook har vært stor i forkant av den første samlingen.

– Vi er 729 medlemmer i Facebook-gruppen. Vi har akkurat startet med innbetaling av medlemskap, og vi regner med at det blir mange betalende medlemmer framover, sier han.

– Hvilke fordeler får disse medlemmene?

– Når vi etter hvert skal prøve å få til et legendebesøk, vil kun de betalende medlemmene få adgang til det arrangementet. I tillegg får betalende medlemmer rabatterte priser under samlingene vi har på Pontus, svarer Øksnevad.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...