Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Sommerens Blink-artister er klare

LØRDAG: Odd Nordstoga blir å finne på scenen i Sandnes den 3. august i forbindelse med Blinkfestivalen. Foto: Pressefoto

Det er tre anerkjente artistnavn som skal opptre under Blinkfestivalen. Arrangøren legger opp til konserter både på Ålgård og i Sandnes.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 08.05.2018 kl 15:26

Blinkfestivalen har alltid hatt høy prioritering når det kommer til underholdningsartistene i forbindelse med Blinkfestivalen. Etter «langløpet» torsdag 1. august, står CC Cowboys klare på Ålgård. I sommer blir CC Cowboys å treffe på noen av landets største scener og festivaler, og nå er det altså bekreftet at de skal spille på Ålgård som første artist ut under Blinkfestivalen 2018.

Gruppen, med sin storhetstid tidlig på 90-tallet, er Magnus Grønneberg, gitar og vokal, Agne Sæther, trommer, Jørn Christensen, gitar og vokal, Per Vestaby, bass og vokal, Kyrre Fritzner, gitar og vokal, Eirik Tovsrud Knutsen, keyboard, Ingunn Dalland og Marianne Pentha, kor.

Vamp på fredagen

Sandnes havn får også storfint besøk. Fredag 2. august er det Vamp som skal underholde publikum. Det er Øster Hus og Sandnes sparebank som sørger for at konsertene blir gratis for publikum i Sandnes. Vamp, som ble stiftet i 1990, kan vise til en fabelaktig karriere. Monster-hitene som «Liten fuggel» og «Månemannen» utgjør kun en liten brøkdel av kjente sanger fra produksjonene gjennom 28 års aktivitet.

Grunnlegger av Vamp, Øyvind Staveland, blir selvsagt å finne på scenen i Sandnes. Jan Toft, Odin Staveland, Bjørn Berge, Kjetil Dalland og Lars Erik Støle utgjør de andre medlemmene i bandet.

På lørdagskvelden, forhåpentlig i sommersol, er det duket for Odd Nordstoga. Artisten er klar med et nytt studioalbum. Albumet, rett og slett en dobbeltplate, har fått navnet «Kløyvd».

Nordstoga gleder seg

Dette albumet viser på sett og vis to sider av artisten og låtskriveren, Odd Nordstoga. Den ene siden er akustisk, fortellende og lenende mot vise- og countrysjangeren. Den andre er mer høylytt, elektrisk og med følelser rett ut i fra musikken..

– Odd Nordstoga og hans fantastiske band gleder seg veldig til å komme ut og fremføre denne platen. I tillegg loves det selvsagt en utsøkt bukett låter fra den etterhvert ganske omfattende back-katalogen. Dette kommer til å bli så moro, sier Norstoga om Blinkfestivalen.

Han skal stå på scenen sammen med andre dyktige musikere.

Øyvind Blomstrøm, gitar
Tor Egil Kreken, bass
Torstein Lofthus, trommer
David Wallumrød, keyboards
Anders Aasebøe, lyd
Marius Schei Johansen, lys

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...