Sommerrevyen flytter tilbake til Vågen

VETERAN: Skuespiller og revyveteran Simon Andersen blir en del av ensemblet i år. Andersen har tidligere gjort seg bemerket i TV-serien «Syv søstre». Mange vil nok også kjenne ham for de mange parodiene han har gjort på Wenche Foss. Foto: Privat

Sommerrevyen tar ikke et nytt år i teltet på Ruten. Nå er det også klart at revyveteranen Simon Andersen blir en del av årets trupp.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2018 kl 20:10

REVY: I fjor ble Sommerrevyen spilt i det store sirkusteltet på Ruten. Slik blir det ikke når årets forestilling har premiere 1. juni.

– I år setter vi opp teltet nede ved Vågen i igjen, der vi har vært før, like ved bryggekanten foran det nye rådhuset i Sandnes, sier revygeneral Tore Lie i en melding til Sandnesposten.

Revyen værer tittelen «Maritimt». Dette skal gjenspeiles på flere måter.

– For å få til en maritim stemning i teltet, vil det bli en stor glassfasade på hele langsiden mot sjøen, kan Lie røpe.

Wenche Foss-parodier

Skuespiller og revyveteran Simon Andersen blir en del av ensemblet i år. Andersen har tidligere gjort seg bemerket i TV-serien «Syv søstre». Mange vil nok også kjenne ham for de mange parodiene han har gjort på Wenche Foss.

Andersen er også en veteran innen norsk revy. Han har i mange år deltatt i sommershow langs kysten i Vestfold. Simon har over 30 revyer bak seg, og kommer rett fra sitt eget sommershow «Bare Simon».

Nå gleder han seg til Sommerrevyen i Sandnes. De andre faste i ensemblet er også klar for ny sommerrevy: Tore Lie, May-Lis Stangeland, Trond Hanssen, Tone Salomonsen og Petter Aagaard.

Bryggejam

Nytt i år er at det blir Bryggejam i tilknytning til de åtte revyforestillingene som er planlagt.

– Dette blir en uformell og røff nachspiel-jamsession. Denne starter etter allsangen. Her kan alt skje, og hvem som helst kan dukke opp på scenen, sier Tore Lie.

Bryggejammen blir ledet av Petter Aagaard. Med seg har han Bjor Bohne på gitar, Bernt Yngve Kvam på trommer og Thomas Kvam på bass.

Det settes opp i første rekke åtte forestillinger. Sommerrevyens premiere er 1. juni og forestillingen spilles fredag og lørdag fire helger i juni. Atle Hundsnes er kapellmester for revyens sjumanns orkester. Regien er ved Trond Hanssen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...