Søndag er det duket for utekino på Vedafjell

BOLIG OG KINO: Det blir både bolig- og kinofremvisning på Vedafjell søndag. Foto: Frode Olsen

Kruse Smith eiendom legger ut 30 nye boenheter for salg søndag. I den forbindelse inviterer de til utekino og andre aktiviteter.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 04.11.2017 kl 14:36

Eiendomsutvikleren skal presentere planene for 30 nye boliger på Vedafjell, like ovenfor Skaarlia. I tillegg til 30 leiligheter som allerede er lagt ut for salg, presenterer selskapet blant annet eneboliger og andre løsninger for interesserte kjøpere.

Det kommer til å bli en presentasjon utover det ordinære, for selskapet har gjort en avtale med Folkekinoen. De viser den nye filmen om Espen Askeladd på storskjerm i umiddelbar nærhet til der hvor boligfeltet på Vedafjell skal bygges.

Salgssjef Jorunn Østbø forteller at det foreløpig er rundt 250 mennesker som har meldt sin interesse gjennom selskapets Facebook-sider.

– Vi begynner med grilling av pølser og en prat om boliger. Deretter viser vi den nye Akseladden-filmen på stort lerret med den fantastiske utsikten som bakteppe. Vi sørger for stoler, popkorn, brus og kaffe. Familiene sørger for at alle har på seg varme klær, sier hun.

Boligpresentasjonen skal etter planen starte klokken 16.00. Filmen om «Askeladden» settes i gang klokken 17.00.

De som vil kan følge Skaraveien opp til toppen av Skaarlia, for så å ta til venstre inn på Vedafjellveien. På toppen vil det bli skiltet til parkeringplasser.

I GANG: Utbygningen av det nye boligfeltet er startet. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...