Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Sørger for klatrepark på Smeaheia

PARK FOR ALLE: Rett bak banksjef Merethe Bratland i SR-Bank og styreleder i Sandnes Ulf, Terje Hopen, skal klubben opprette en klatrepark til glede for alle i Sandnes. Med 500.000 kroner i midler fra Sparebankstiftelsen, blir området realisert. Foto: Frode Olsen

Sandnes Ulf fikk fredag en halv million kroner via Sparebankstiftelsen SR–Bank til opparbeidelse av klatrepark i områdene rundt klubbens nye stadionanlegg.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

I utbyggeravtalen til Sandnes Ulf ligger det også en del forpliktelser når det kommer til opparbeidelse av områdene rundt ØsterHus Arena. Gleden var derfor ekstra stor da banksjef Merethe Bratland troppet opp på tomten med en sjekk på 500.000 kroner.

Styreleder Terje Hopen i Sandnes Ulf forteller at pengene skal brukes til et grøntområde som inkluderer en klatrepark til alles benyttelse.

– Vi søkte om midlene, og vi er veldig glade for at Sparebankstiftelsen innvilget pengene. I det ene hjørnet av stadion skal vi opprette en klatrepark med lekeapparater. Området er litt i overkant av et halvt mål, og plassen skal selvsagt være til offentlig bruk, sier Hopen.

Banksjef Merete Bratland forteller at Sparebankstiftelsen eier 28,3 prosent av SR–Bank, og at stiftelsen fredag stolt kunne donere 1.685.500 kroner til ulike formål.

– Det finnes mange søkere, men vår oppfatning er faktisk at ikke alle er klar over muligheten som finnes til å søke midler gjennom Sparebankstiftelsen. I år har for eksempel Lura fått innvilget søknaden om midler til å kunne bistå foresatte, som kanskje ikke har råd til å la sine barn delta på aktiviteter som turneringer og lignende, forteller Bratland.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

PARK: Slik er parken tenkt når den er ferdigstilt. Foto: Uniqa/skisse

Banksjefen ser veldig positivt på innholdet i søknaden fra Sandnes Ulf.

– Klatreparken som blir opprettet vil være et tilbud for alle barn og unge i Sandnes. I så måte er dette et ledd i en områdeutvikling vi mener er positivt for alle, sier Bratland.

Her er listen over lag og foreninger som fikk innvilget sine søknader:

Liste over høstens gavemottakere:

 • Rogaland Røde Kors med Flekkefjord by – Rehabilitering hytte Svanevatn/Marka 500.000
 • Sandnes Ulf – Klatrepark 500.000
 • Sandnes Røde Kors – Overvåkingsutstyr 175.000
 • Rogaland Røde Kors med Flekkefjord by – Nødhjelpsutstyr 100.000
 • Fjellbygdå 4H – Friluftsutstyr 60.000
 • Austrått IL – Møteplass, utstyr 50.000
 • Stiftelsen Crux – ShineWomen kurs 50.000
 • Hjerte for Sandnes – Arrangement 40.000
 • Sandnes Røde Kors nr. 3, Røff – Kommunikasjonsutstyr 35.500
 • Lura IL – For alle 30.000
 • Aleneforeldreforeningen Rogaland – For alle 30.000
 • Riska Speidergruppe – Klatreutstyr 30.000
 • Speidernes beredskapsgruppe Sør-Vest nr. 4 – Utstyr 30.000
 • ADHD Norge Nord-Jæren lokallag – Aktivitetsutstyr 20.000
 • Friheten rideklubb Sandnes – Førstehjelpsutstyr og kurs 15.000
 • Epilepsiforeningen i Sør-Rogaland – Familiearrangement 7.500
 • Krafttak for inkluderende musikk – Instrumenter 6.000
 • Sandnes Røde Kors nr. 2 – Arrangement 4.500

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...