Søstre fra Sandnes vant hver sin klasse

VINNERE: Madeleine (t.v.) og Martine Berheim Skår fra Sandnes og Jæren Rideklubb er to unge ryttertalenter som kommer fra ponnigruppen under ledelse av Amalie Steen Hegre og Kenneth Sande. Foto: Norges Rytterforbund

Madeleine og Martine Berheim Skår fra Sandnes og Jæren Rideklubb vant fredag hver sin klasse på Norges største ridestevne, Arctic Equestrian Games (AEG) i Stokke i Vestfold. Søndag vant Madelen finalen for ponniene.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 25.02.2018 kl 21:14

RIDNING:Ryttertalentene kommer fra ponnigruppen under ledelse av Amalie Steen Hegre og Kenneth Sande.

Storesøster Madeleine (14 år) er fra før norgesmester både innendørs og utendørs. Lillesøster Martine (11 år) debuterer i store sammenhenger på AEG. Og det gjorde hun godt da hun vant fredagens første klasse med sin ponni Grangeview Ice Man.

Dette var en klasse med stilbedømming, der rytterens ridning blir vektlagt og Martine var 1,5 poeng foran sine argeste konkurrenter. Søndag var det finale i stilbedømmingsklassen. Martine hadde fortsatt en god stil (nest best), men dessverre så falt en bom i bakken så det ble ingen topplassering denne gangen.

Martine beskriver sin ponni som snill og trygg og at han hopper bra.

– Jeg har hatt han i bare fem måneder, sier Martine i en pressemelding fra Norges Rytterforbund.

Madeleine, med ponnien My Irish Luck, stakk av med seieren i ponnienes Grand Prix på fredag morgen. I kamp mot flere gode svensker ble det en klar seier, nesten fire sekunder foran svensken på andreplass. Hun gjentok bedriften søndag morgen og da var hun over fem sekunder foran sin argeste konkurrent.

– Dette er Norges kuleste ponni, sier Madelen i pressemeldingen. – Han er lett å svinge og vi kan ri fort. Han elsker jobben sin, men samtidig er han en gentleman.

Hun har klare mål for sesongen.

– Medalje i NM, svarer hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...