Spanderer julefeiringen til en familie

SPLEISEGJENGEN: Fra høyre mot venstre: Gunn Anita Brakstad (Coop Extra), Kjetil Klungtveit (Rema 1000), Hilde Steinsøy (Princess), Maria Karlsen (Notabene), Frode Sele (Sportshuset), Bendikte Røymo (Hair & There), Annette Theis-Haugland (Apotek 1), Anne Jensen (Kitchn) og Wenche Lillebø (Hjerte for Sandnes). Ikke til stede: Kari Egeland Svihus (Selma). Foto: Aslak Ravndal

Lokale butikkledere går sammen for å gi en heldig familie en bedre jul.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

GAVMILDHET: En rekke butikkledere på Amfi Vågen Sør, med støtte fra kjedene, har gått sammen for å gi en vanskeligstilt familie en julefeiring de sent vil glemme. Rema 1000, Coop Extra, Princess, Notabene, Sportshuset, Hair & There, Apotek 1, Kitchn, Life og Selma er bidragsyterne bak denne flotte gesten.

– Grunnen til at vi gjør dette er fordi vi vet det er mange familier som sliter og har det tøft. I år hadde vi muligheten til å hjelpe en familie sammen, i tillegg til den faste hjelpen vi gir til ulike organisasjoner via butikkene, sier kjøpmann på Rema 1000, Kjetil Klungtveit.

Den heldige familien, som har blitt valgt ut av Hjerte for Sandnes, får en julefeiring med full pakke.

– Familien får en hel jul. Alt fra mat, gaver og dekorasjon. I tillegg støtter Amfi med gavekort på Amfi Vågen, sier Klungtveit.

– Fint initiativ

Wenche Lillebø i Hjerte for Sandnes synes det er en fin gest fra butikklederne.

– Jeg synes det er et veldig fint initiativ. Det er mange i næringslivet som tenker kreativt på hva de kan gjøre for å bidra for de vanskeligstilte, sier hun.

Det var butikklederne selv som tok kontakt med Hjerte for Sandnes.

– De kontaktet oss og fortalte at de ville bidra med gaver, mat og dekorasjoner til en familie som har det vanskelig, sier Lillebø.

Under gårsdagens julekveld på Klippen fikk den utvalgte familien de gode nyhetene. Hjerte for Sandnes har gått igjennom en rekke familier for å finne den som trengte det mest.

– Dette er en familie som virkelig trenger det, og jeg vet det kommer til å settes pris på, sier Lillebø.

Spleislaget på Amfi Vågen Sør er sikre på at bidraget havner på rett sted.

– Vi stoler på at de velger en familie som har behov for dette. Det eneste vi krevde tilbake var alder og størrelser slik at vi skulle treffe med gavene vi ga, sier Kjetil Klungtveit.

INITIATIVTAKER: Kjøpmann på Rema 1000, Kjetil Klungtveit, tok initiativ til spleiselaget. Foto: Aslak Ravndal

Faste frokostmøter

Spleiselaget har hatt frokostmøter på Selma hver onsdag denne høsten.

– Vi drikker kaffe og løser verdensproblemer med god drøs, sier butikksjef på Princess, Hilde Steinsøy.

I tillegg til god drøs deler butikklederne erfaringer og tips med hverandre.

– Vi snakker om hvordan vi kan bli enda bedre, sier Klungtveit.

Det var under ett av disse møtene at ideen om spleiselaget oppstod.

– Jeg tror vi kommer til å gjøre lignende ting i framtiden, sier Steinsøy.

Utfordrer andre

Butikksjefen på Princess håper dette initiativet kan få andre til å gjøre likedan.

– Vi utfordrer flere til å gjøre slike ting. De fleste av oss har det godt, men vi vet alle at det er mange som sliter i hverdagen, og kanskje spesielt nå i disse juletider, sier Steinsøy.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...