Spisset formen på Beitostølen

TEAM COOP: I løpet av en ukes langt opphold på Beitostølen har Team Coop lagt grunnlaget for høstsesongen. Foto: Mari Tangevold

Team Coop har i løpet av et ukes langt opphold på Beitostølen lagt grunnlaget for det som kommer i høstprogrammet.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

I fantastiske omgivelser har teamet fått lagt ned mange gode mil på sykkelen. Oppholdet på Radisson Blue Mountain Resort Beitostølen har vært helt strålende og guttene har fått den nødvendige restitusjonen mellom de tøffe øktene på hotellet.

Team Coop har vært en uke på Beitostølen der grunnlaget legges for å sikre en best mulig formutvikling til det spennende rittprogrammet som venter rytterne i høst. Det tøffe terrenget på Beitostølen har gitt rytterne mange høydemeter å forsere, harde og lange økte er unnagjort og rytterne har respondert godt på treningsarbeidet.

I tillegg til alle 13 rytterne på lagt har vi også hatt to klubbryttere med på hospitering. Andre Sotberg fra TVK og Gunnar Steinsland KCK har vært med oss en hel uke og blitt en god del av gjengen. Det har vært kjekt å ha de med og spennende ryttere for fremtiden med masse potensial.

Høstsesongen braker løs 1. august med et av de hardeste løpene for sesongen. Volta a Portugal blir både utfordrende og spennende for våre ryttere. Elleve dager med knallharde etapper skal sykles. Løpet starte med en kort prolog og avsluttes med en individuell tempo.

– Vi reiser ned med mål om å hevde oss og sette farger på løpet. Selv om nivået er høyt og høydemeterne mange, har vi som målsetning å kjøre inn resultater. Nå har vi snart hatt en uke med knallhard trening her på Beitostølen. Så vi er godt forberedt på det som venter oss i Portugal. Det blir spennende og vi gleder oss veldig, sier sportsdirektør Magnus Børresen.

Uken etter Portugal venter nye muligheter i Artic Race of Norway. I fjor ble vi det første norske kontinentallaget til å vinne en etappe i et av de tre store norske løpene. Den gang var det August Jensen som stakk av med en utrolig spennende og nervepirrende seier. I år håper vi å gjenta bedriften i et av Norges vakreste ritt. Motstanden er knallhard, men våre gutter har lagt ned mye godt treningsarbeid gjennom hele sommeren og skal være klar til å gi alt for Coop-trøya.

Det blir en utrolig spennende høst og vi gleder oss veldig.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...