Sponsorpengene går rett til klubbutvikling

ENIGE: I forbindelse med den nye avtalen ble Geir Eikeskog og Arild Netland (t.v) i Sandnes IL utfordret av ledelsen i Coop. Store deler av pengene skal gå til å bli kvitt ventelistene, samt utvikling av nåværende og nye trenere. Her i samtaler med Tore Klovning fra Coop Sørvest og Steinar Bottenvik fra Coop økonom. Foto: Frode Olsen

Sandnes IL skrev mandag under en samarbeidsavtale med Coop for fire år. Ingen av partene ønsker å omtale det økonomiske innholdet i avtalen, men klubben vet allerede hvordan de skal forvalte pengene.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2018 kl 17:42

Det var selvsagt bare smil da Coop Sørvest og Coop økonom gikk inn som sidestilt hovedsponsor med Sandnes sparebank. Pressekonferansen ble holdt i Sandneshallen, hvor det også ble gjort klart at Coop blir generalsponsor for Norges friidrettsforbund. Selskapet tegner også en fire år lang sponsoravtale med Run Fast AS, som er det folk kjennet best som Team Ingebrigtsen.

Tore Klovning forteller at selskapet i tre sesonger har vært samarbeidspartner med Sandnes IL, men at de nå tar steget opp som hovedsponsor for klubben.

– Da vi startet samtalene med idrettslaget, falt det naturlig for oss å skrive en like lang sponsoravtale med Run Fast AS. De utgjør jo i aller høyeste grad en del av Sandnes idrettslag. Hvor mye de ulike avtalene er verdt, ønsker vi ikke å gå i detaljer på, men jeg tror dette er gunstig for alle tre parter, sier Klovning.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

MÅLRETTET: Daglig leder Geir Eikeskog og leder Arild Netland i Sandnes IL forteller at pengene skal forvaltes til fordel for mange i klubben. Foto: Frode Olsen

Leder for idrettslaget, Arild Netland og daglig leder Geir Eikeskog er glade for avtalen som er i havn, og Netland liker veldig godt at de i forbindelse med avtalen, er blitt utfordret av sin nye hovedsponsor.

– De har vært tydelige på at rekruttering og utvikling på alle nivå er viktig. Sponsoren ønsker at vi skal kvitte oss med ventelistene som i dag utgjør rundt 120 personer. En del av pengene skal også gå til trenerutdanning. Vi ser også for oss at mennesker som ønsker å holde på med friidrett, men av ulike årsaker ikke har råd, skal ha en lav terskel inn til idrettslaget. Pengene kan også benyttes i forbindelse med reiser og stevner, sier Netland.

Klovning i Coop Sørvest forteller at Sandens idrettslag med brødrene Ingebrigtsen er lett å identifisere seg med.

– Sandnes idrettslag er en klubb for alle, og uavhengig av nivå. Tilbudet de gir favner bredt. Det synes vi er stas, og Sandnes Idrettslag representerer i så måte noe vi som selskap ønsker å være, sier Klovning.

Gjert Ingebrigtsen forteller at det blir viktig for teamet å avslutte samarbeidsforholdet med Helgø Meny på en god måte.

– Det er aldri kjekt å måtte avslutte gode samarbeidsavtaler, men slik er det i dette gamet. Dette er ikke så mye vi får gjort noe annet med enn å sørge for en så god avslutning som mulig. Det er viktig for oss, for de sponsoren som alle har betydd mye. På den andre siden er det er stor fordel at Coop nå også blir sponsor for både Sandnes IL og friidrettsforbundet. Da vet vi til en hver tid hvilken hatt vi har på, sier Ingebrigtsen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ETTERTRAKTET: Karsten Warholm og Filip Ingebrigtsen blir geleidet inn til pressekonferansen i Sandneshallen. For Filip Ingebrigtsen vil Coop-avtalen gjøre seg gjeldende på flere felt. Både når han løper for Norge og for Sandnes IL vil han nyte godt av sponsoravtalen.

På pressekonferansen i Sandneshallen var tre av de aller beste friidrettsutøverne i Norge representert. Verdensmester på 400 meter, Karsten Warholm, og Filip Ingebrigtsen som tok bronse under samme VM i London, representerte herreutøverne.

Skjalg-løper Elisabeth Slettum og hekkeløper Amalie Iuel representerte kvinnene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...