Spør supporterne om å donere penger til spillerkjøp

Tom Rune Espedal på Facebook

SOSIALE MEDIER: Tom Rune Espedal brukte Facebook da han inviterte fansen til økonomiske bidrag. Foto: Ole Aarre

På ferie i Spania la Tom Rune Espedal ut en noe oppsiktsvekkende Facebook-oppdatering fredag kveld. Han spør publikum om å donere penger til spillerkjøp via Vipps. Planen er å hente to spillere i jakten på opprykk.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 07.07.2017 kl 21:09

Det var en noe uvanlig oppdatering Tom Rune Espedal la ut på Facebook fredag kveld. Der legger han ut formelen for å donere penger til spillerkjøp i sommervinduet. De to første til å reagere var varaordfører Pål Morten Borgli og ordfører Stanley Wirak. Varaordføreren mente han er blitt «gammel» som ikke har Vipps, og lurte på hvordan han kunne donere penger via kontonummer, mens ordføreren mente Vipps er tingen.

Her er Facebook-meldingen:

«Sandnes Ulf har ikke et spillerinvesteringsselskap, eller rike investorer. Vi kjemper allikevel om topp plassering i Norsk fotball. 💪👍 En ny spiller eller 2 kan bety mye for sluttresultatet i år. Vi skal nok greie å skaffe noen midler selv, men hva om vi kunne fått litt hjelp? Sammen er vi sterkere- 500kr fra min. 500 supportere ville hjulpet mye! Mitt bidrag merket 'VIPPSnyspiller' er sendt til nr. 11515..#VIPPSnyspiller#Folketsklubb#jobba-jobba-jobba#»

– Dette var nok en spontan melding fra min side, men jeg regner med å få klubbens velsignelse hvis det er nødvendig. Det er faktisk tikket inn en del penger allerede, og det viser at folk bryr seg om klubbens kamp for å rykke opp til Eliteserien, sier Espedal på telefon fra Murcia.

Navn på blokken

Den daglige lederen forteller at de har et par navn på blokken, men som mange andre klubber har Sandnes Ulf stramme økonomiske rammer.

– Vi ser for oss to nye midtbanespillere. Nå kjemper vi om opprykk, men stallen er noe tynn inn mot høstsesongen. Vi er per i dag 19 spillere, inkludert tre målvakter, sier han.

Midtbanespiller Vegard Aasen var utleid til Vidar forrige sesong. Med lite spilletid på A-laget spør mange seg om et nytt utlån kan være aktuelt.

– I utgangspunktet er han vår spiller, og vi har per i dag ikke noen tanker om utlån, men vi må jo også høre litt hans egne tanker, sier Espedal.

Stangeland forsvinner

Det som er klart er at klubben i sommer mister Bojan Zajic til trenerrolle. Jon Petter Stangeland bryter også kontrakten til fordel for studier i USA. Midtbanetalentet Eirik Larsson satser på skole, og er forsvunnet inn i lærebøkene og til Hana-fjellet.

– Vi er fornøyd med tabellplasseringen, men skulle gjerne ha vært litt mer stabile i våre prestasjoner. Med mange kamper for både A-laget og rekruttlaget er vi for ofte for få på trening. Treningshverdagen er utviklende, men da trenger vi spillere på feltet, sier Espedal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...