Sandnesposten A/S

Sandnesposten

– Outsidere til opprykk

SPENNENDE TALENT: Henning Lea Knutsen viste seg fram for hjemmepublikummet på Bogafjell.

I helgen tapte Sandnes mot 
divisjonskollega Viking TIF i Bogafjellhallen. Denne uken skal det 
måles krefter mot polsk elite-
seriemotstand.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sandnes HK – Viking TIF; 17–21. Sesongstarten i herrenes førstedivisjon nærmer seg og allerede neste onsdag kommer Nærbø på besøk i cupens tredje runde. At det fortsatt er en drøy uke igjen av sesongoppkjøringen er kanskje like greit, for mot VIking TIF var det alt annet en sprekt.

– Vi er ikke helt der vi skal være, og vi var ikke helt med mot Viking TIF – for å si det mildt, konstaterer trenre Dalibor Sedjak.

Manglet nøkkelspiller

Han mener samtidig at firemålstapet på ingen måte reflekterer nivået på treningene i oppkjøringen og anser kampen som et lite arbeidsuhell.

– Det er mulig noen tok litt lett på det, men det har også vært mye tung trening i det siste. At vi manglet Lars Sigve (Hamre) som var syk, hadde nok også en del å si, tror Sedjak, som er fornøyd med det han ser på treningene.

– Fram til nå har det vært bra. Det er absolutt ingenting å si på innsatsen. Denne kampen reflekterer ikke hvordan vi jobber i det daglige. Dette var som dag og natt, forklarer han.

– Må skjønne alvoret

Sandnes-treneren sier han ikke aner hvordan Viking TIF står i forhold til de andre lagene i divisjonen denne sesongen. Han er også usikker på hvor nyopprykkede Viking (fra Stavanger) står, som for øvrig slo Viking TIF med fire mål i helgen.

– Jeg håper vi skal være med og kjempe i toppen, men vi må være skikkelig skjerpet for å få ut den kvaliteten som bor i laget. Vi har ikke erfaringen i laget som Nøtterøy og St. Hallvard for eksempel har, sier Sedjak, som tror de to nevnte klubbene blir å finne i toppen.

– Anser ser du Sandnes som outsidere til opprykk?

– Ja. Vi er gode nok, men guttene må skjønne alvoret og ikke tro at det går av seg selv. Det er den største utfordringen vår.

Treningsleir til Polen

I morgen reiser Sandnes på treningsleir til Polen, hvor det blir tre treningsøkter og tre kamper fordelt på fire dager. Sedjaks menn skal blant annet bryne seg på to eliteserielag og ett førstedivisjonslag.

– Jeg har hatt gode erfaringer tidligere med slike treningsleirer, så vi håper det skal være nyttig nå før sesongen starter, sier Sedjak, som har 14-15 spillere som trener for fullt.

En som ikke trener for fullt på en stund er det lokale talentet Håkon Rovik. Han risikerer operasjon etter at han ble påvist brudd i venstre håndledd.

– Vi vet ikke hvor lenge han blir ute, men i verste fall er det snakk om hele sesongen, sier Sedjak.

Stian Christiansen, som kom fra Storhamar, har heller ikke trent skikkelig i oppkjøringen grunnet en strekk i låret.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...