Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Sandnes HK skal samarbeide med Nærbø

NY SPILLER: Sander Ree-Lindstad, som nylig meldte overgang fra Elverum, spilte en god treningskamp mot Nærbø lørdag.

– Vi er i samme båt, sier Sandnes HK-trener Dalibor Sedjak.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 23.06.2018 kl 21:32

Nærbø – Sandnes 30-27:

Sandnes og Nærbø har ikke alltid hatt en god tone seg imellom. Da Sandnes var i Eliteserien og Nærbø i førstedivisjon, ble Nærbøs trener Robin Rosander Haugsgjerd rasende på de lyseblås gjentatte forsøk på å hente spillerne hans nordover.

Nærbø-leder Trond Knutsen uttalte seg også kritisk til Sandnes sin lønnspolitikk for to år siden. Det irriterte Sandnes-leiren noe voldsomt, spesielt etter at Nærbø kort tid etter signerte profilen Steffen Stegavik – en spiller Sandnes ikke var i nærheten av å ha råd til å ha på lønningslisten.

Før lokaloppgjøret i samme sesong fyrte Lars Sigve Hamre også opp stemningen med denne uttalelsen:

– Jeg nekter å tape mot Nærbø! De er veldig selvgode der ute og er nok veldig sultne på å ødelegge for oss. Men denne kampen har vi gledet oss lenge til, så vi skal være klar til å slå de selvgode bøndene.

Ifølge Sandnes-trener Dalibor Sedjak har klubbene nå begravd stridsøksen og ser fram til å samarbeide tett framover.

– Vi skal hjelpe hverandre på alle plan. I august skal vi trene en del sammen, forteller Sedjak.

Sondre Steen Hansen (t.v.) spilte sin første kamp i lyseblått etter overgangen fra Nærbø. Eivind Erland Gade (t.h.) og Kristoffer Iversen, tilbake fra Viking, i bakgrunnen.

– Vi er i samme båt, og det vil være bra for begge klubber og rogalandshåndballen om de holder plassen i Eliteserien, og om det kommer ett lag til opp i Eliteserien. Det er i alles interesse at begge klubbene gjør det godt. Det er bedre at vi hjelper hverandre enn å ødelegge for hverandre, sier han.

Feriemodus

Kampen mot Nærbø lørdag, med rundt 500-600 tilskuere på tribunen, var en nokså jevn affære der eliteserielaget vant 30-27.

– Det var litt feriemodus for begge lag. Det var bedre enn forventet, men det er masse å hente både i forsvar og angrep. Vi må holde beina godt plantet på jorda, for opprykk til Eliteserien kommer ikke av seg selv. Duellspillet må opp på et helt annet nivå, konstaterer Sedjak.

Duellkraft viste nyeervervelsen fra Elverum, Sander Ree-Lindstad, at han har massevis av.

– Sander spilte bra, det er mye kraft og kvalitet i han, så det er en bra forsterkning for oss, vurderer Sedjak.

Tord Haugseng, som spilte i Sandnes helt på tampen av fjorårssesongen, er tilbake i Nærbø. 18 år gamle Henning Lea Knutsen spilte også for Nærbø i denne kampen og scoret fem mål. Han har kontraktstilbud både fra Sandnes og Nærbø, men han ingen tidsfrist å bestemme seg.

– Gutten skal få god tid til å tenke seg om for hva han vil. Vi har et fint samarbeid med Nærbø nå og snakker godt sammen, så får vi se hva som er best for alle parter, sier Sedjak.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...