Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Skåner spillerne mot resultatservice

SAMLING I BUNN: Bengt Sæternes samlet spillerne og ga klar beskjed om hva han forventer av dem i serieavslutningen mot Ranheim. Foto: Ole Aarre

Skal du på Sandnes Stadion på søndag og forventer å bli fullt oppdatert på spenningen i 1. divisjon? Da vil du bli skuffet.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 01.11.2015 kl 18:01

Publikum vil garantert være forvitne på to andre kamper som spilles samtidig med Sandnes Ulf–Ranheim på søndag. Normalt opplyser speaker Øystein Elvestad om samtlige scoringer i 1. divisjon, samtidig som det blir vist på storskjerm, men på søndag vil to kamper bli ekskludert fra resultatservicen.

Resultatene i Brann–Hødd og Jerv–Follo har stor betydning for Sandnes Ulfs skjebne i jakten på en kvalifiseringsplass, men Bengt Sæternes ønsker ikke at spillerne skal distraheres av andre resultater.

Aksel Berget Skjølsvik tar ned ballen etter et sugende løp i bakrom på onsdagens trening. Midtbanespilleren var som vanlig den spilleren som ga mest lyd ifra seg på feltet, fire dager før skjebnekampen mot Ranheim. Foto: Ole Aarre

– På søndag må vi bruke all energi på det vi selv kan gjøre noe med. Å høre etter på andre resultater kan være distraherende for spillerne. Derfor vil jeg ikke at det skal opplyses om dette over høyttaleranlegget, sier Sæternes.

Dårlig lyd

Aksel Berget Skjølsvik er likegyldig til om han får vite om resultater underveis eller ikke.

– Det har ingenting å si for min del. Det er sikkert både fordeler og ulemper ved begge deler. Det blir som å velge mellom skruknotter og faste knotter. Det er umulig å vite sikkert på forhånd hva som er best, mener Skjølsvik.

– Pleier du å få med deg resultater når det kommer over høyttaleranlegget?

– Av og til, men det er vanskelig å høre hva som blir sagt mange ganger. Jeg prøvde å høre etter mot Sogndal, men da klarte jeg ikke høre en dritt. Det har sikkert noe med gjenklangen vi får ute på banen.

Tror på Brann-hjelp

Status før siste serierunde er at Sandnes Ulf kan avgjøre helt på egenhånd, uten hjelp fra andre, hvis de «bare» slår Ranheim med tre mål eller mer. Det scenarioet anser imidlertid Skjølsvik som lite sannsynlig.

– Det er ikke veldig sannsynlig, nei. Men jeg er sikker på at Brann vil vise seg fram i siste kamp hjemme mot Hødd og ta poeng der. Vinner Brann, så holder det med ett poeng for oss. Men vi skal gå for seier uansett, lover Skjølsvik.

Solomon Owello takler Vegard Aanestad på vei framover. Vegard Skjørestad kommer til for å stjele ballen. I bakgrunnen: Pontus Engblom. Foto: Ole Aarre

Midtbanekollega Anel Raskaj innrømmer at han gjerne skulle visst hvordan det lå an i de andre kampene underveis.

– Det hender at jeg hører resultater over speakeranlegget, og det kunne vært greit å vite om Brann tok ledelsen for eksempel, sier han.

Mette spillere?

Selv om opprykksmulighetene på papiret synes uhyre små, så har ikke Skjølsvik gitt opp håpet om å avslutte sesongen med en fest.

– Jeg drømmer fortsatt om opprykksfest. Ingen trodde vi skulle rykke opp i 2011 heller, og sjansene for å klare det i år er bedre enn de var den gang, påpeker Skjølsvik.

Men for at det skal bli opprykksjubel så må flere av spillerne gå skikkelig i seg selv, ifølge Bengt Sæternes.

– Det handler om hvor mye spillerne virkelig vil dette selv. Som lag er vi sjanseløse uten den rette innstillingen og sulten til å lykkes.

– Har du for mange spillere uten den rette innstillingen?

– Det vil jeg ikke si noe om. Men de som ønsker å fortsette i Sandnes Ulf og sørge for at klubben tar nye steg, de må vise det, advarer Sæternes.

3. – 6. plass får spille kvalifisering etter sesongen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...