Sandnesposten A/S

Sandnesposten

U20-VM begynner med kvalik tirsdag

KNALLTØFT: Jakob Ingebrigtsen har prestert den 4. beste tiden av de 39 løperne til start. Foto: Frode Olsen

Norges friidrettsforbund har tatt ut ti utøvere til U20-VM i friidrett. Fra Sandnes IL stiller både Camille Ziesler og Jakob Ingebrigtsen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 10.07.2018 kl 12:08

Ifølge tidsskjemaet skal Jakob Ingebrigtsen løpe kvalikheat i Tammerfors klokken 09.25 tirsdag formiddag. Det er beintøff konkurranse, og i sitt heat møter han U18-mester, George Meitamei Manangoi, fra Kenya. Han har løpt distansen på 3.35,53 tidligere i år, mens Jakob Ingebrigtsens bestenotering er 3.36,06 fra Bislett tidlig i juni.

Av 39 løpere, som gjennom tre heat skal konkurrere om tolv finaleplasser, har Jakob Ingebrigtsen den 4. beste tiden i år. Finalen som løpes torsdag kveld, skal inneholde tolv løpere. De tre første over målstreken i de ulike kvalikheatene er sikret finaleplass.

Antatt beste utøver heter Samuel Tefera. Mannen fra Etiopia skal løpe i 3. heat. Han har råsterke 3.31,63 i kroppen. Justus Soget fra Kenya har 3.32,97 som personlig rekord. Han er satt opp i heat nummer to.

- Av en eller annen grunn er juniorene fra Afrika på høyde med de afrikanske seniorene, så det er ikke noen veldig stor forskjell på det. I et junior-VM er nivået nesten like høyt som i senior-EM, har Ingebrigtsen senior uttalt til Nrk.

Camilla Ziesler var opprinnelig tatt ut til å løpe 1500 meter for kvinner, men i samråd med Gjert Ingebrigtsen er de blitt enige om at hun ikke skal løpe.

Jakob Ingebrigtsen skal også løpe 5000 meter senere i mesterskapet.

1500: Camilla Ziesler skal også løpe 1500. Her fra NM på hjemmebane. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...