Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Vurderer å innføre en ny klasse i årets Blink Classics

BLINKEN: Her er Petter Northug jr. i aksjon under Blink Classics i 2016. Foto: Bjarte Espedokken, Gjesdalbuen

Arrangørene vurderer å åpne for en egen klasse uten tidtaking i årets Blink Classics.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Årets Blink Classics-trasé skulle egentlig gå til Vatne i stedet for til Melshei. I stedet blir løypa lik fjorårets.

Det var i januar at Arne Idland i Blinkfestivalen opplyste at årets Blink Classics-trasé måtte endres. Arrangørene ble tvunget til å legge løypa utenom Melsheia og Sandnes Arena fordi veien skulle stenges midlertidig. Nå er det klart at årets deltakere likevel skal en tur innom Melshei.

– Løypa blir som i fjor, og går innom Melshei. Veistengingen skjer ikke før til høsten, og dermed kan vi bruke denne veien også i år. Og så må vi finne andre løsninger i framtida, sier Idland.

Årets langløp fra Ålgård til Sandnes på rulleski går av stabelen onsdag 31. juli. Påmeldingen åpner tirsdag 7. mai klokken 10.00.

– Vi har foreløpig ikke begrenset med plasser i Blink Classics. Løpet har et startsted og et målområde, og vi kan sikkert ha et par tusen deltakere. Men da må vi kanskje organisere løpet på en annen måte, og bruke større deler av ettermiddagene, sier Idland, og legger til at antallet Blink Classics-deltakere har økt fra 350 i 2016 til 500 i fjor.

– Det har vært en gradvis økning, og vi håper at den trenden fortsetter. Selv om langrennssporten ikke vokser, er det flere og flere som går på rulleski. Flere velger rulleski som mosjonsform. Jeg møter mange som går langs Figgjoelva når jeg reiser til og fra jobb, og disse har vi lyst at skal delta på Blink Classics.

– Kan det bli aktuelt å ha en egen klasse i Blink Classics uten tidtaking?

– Alle kan melde seg på og delta i Blink Classics. Vi har ulike klasser og løyper, og jeg ser for meg at vi også kan ordne en klasse for dem som har lyst til å gå løpet uten tidtaking. De trenger ikke ha brikke på seg, og får kun registrert om de har fullført løpet, svarer Idland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...