Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Starter ved midnatt mandag

BLE IKKE HØRT: Aksjonistene som ønsker at bommene på Nord-Jæren må tas bort, fikk ikke gehør for sitt syn. Her aksjonerer Sigurd Sjursen og flere andre fra Bormfritt Jæren utenfor det som på folkemunne heter «Skammens bom» ved sykehuset i Stavanger. Den blir sammen med alle de andre bommene iverksatt natt til mandag klokken 00.00. Foto: Frode Olsen

Innkrevingen av bompenger i Bymiljøpakken starter klokka 00.00 natt til mandag 1. oktober.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2018 kl 12:48

På samme tidspunkt stopper innkrevingen av bompenger i de gamle bomstasjonene.

Fakta om bomringen i Bymiljøpakken:

  • Det er 38 nye bomstasjoner, fordelt på fem ringer, og på grensen mellom Randaberg og Stavanger.
  • Det er tidsdifferensierte bompenger. Du betaler rushtidsavgift på hverdager mellom klokken 07.00-09.00 og mellom klokken 15.00-17.00.
  • Prisen for personbil er 17,6 kroner utenom rush og 35,2 kroner i rush når du har bombrikke. Uten rabatt er prisen 22 og 44 kroner.
  • Prisen for tunge kjøretøy er 55 kroner utenom rushtiden og 110 kroner i rushtiden. Tunge kjøretøy får ikke rabatt.
  • Du betaler én gang i timen
  • Du betaler for første passering, selv om neste passering innenfor én time er i rush.
  • Du betaler for maks. 75 bompasseringer per måned.
  • Har du allerede bombrikke, trenger du ikke ny.
  • Har du ikke bombrikke bestiller du denne på ferde.no

Fakta om Bymiljøpakke Nord-Jæren:

Bymiljøpakken skal bidra til bedre framkommelighet og bymiljø på Nord-Jæren. Målet er at flere skal reise kollektivt, sykle og gå. Det skal bygges for over 30 milliarder kroner de neste 15 årene.

De største prosjektene er Bussveien, Sykkelstamveien, Transportkorridor vest, firefelts E39 fra Tasta til Harestad, og Hove til Ålgård. I tillegg kommer flere veier og mange tiltak for alle som sykler, går eller reiser kollektivt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...