Sterk i troen på kvalik

Remi Johansen spilte en meget god kamp sentralt på midtbanen. Hans første 90-minutter siden 6. mai, borte mot Sogndal. Foto: Rune Eikeland

Det ble bare ett poeng hjemme mot Notodden, men Sandnes Ulf er ubeseiret siste fem kamper og veien opp til sjetteplass er kort.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 23.09.2018 kl 20:56

Første halvdel av førsteomgangen var det lite som skjedde, men etter hvert skjedde det litt av hvert. Remi Johansen gjorde sitt for å vekke de søvnige på tribunen med et kanonskudd i krysstanga fra nærmere 30 meter. Det var etter 23 minutter, og minuttet etter var Sandnes Ulf nære på igjen. Danso var centimetere fra å tuppe ballen i mål inne i femmeteren, men måtte se passere forbi i stedet.

Men seks minutter før pause skulle Sandnes Ulf endelig få hull på den berømte byllen. Sanel Kapidzic alene gjennom, utrusende keeper ned i gresset og ballen i en elegant bue over ham. 1-0.

Sandnes Ulf - Notodden 1-1

1. divisjon fotball, menn
Sandnes stadion, 23. september

Sandnes Ulf 1 (1)
Notodden 1 (0)

Mål: 1-0 Sanel Kapidzic (39), 1-1 Selvmål, Jasmin Bogdanovic (64)
Gule kort: Kristian Brix,
Solgte biletter: 1425
Sandnes Ulf (4-3-1-2):
Nicklas Frenderup – Axel Kryger, Jasmin Bogdanovic, Tapio Heikkilä, Bjørnar Holmvik – Remi Johansen, Akinshola Akinyemi (Herman Kleppa fra 79.), Kristian Brix – Vegard Erlien (Vidar Nisja fra 68.) – Erixon Danso, Sanel Kapidzic

Uheldig selvmål

Også etter pause var Danso et aktivum ute på venstrekanten. To ganger det første kvarteret var han frampå. Ett langskudd like utenfor, og en takling inne i femmeteren - også da gikk ballen en meter utenfor.

(teksten fortsetter under bildet)

Jasmin Bogdanovic ryddet opp i egen boks, gang etter gang, men var uheldig ved én anledning og scoret selvmål. Foto: Rune Eikeland

Når Sandnes Ulf ikke scorer på sine sjanser til å gå opp til 2-0, skjer det som ofte skjer. Notodden-frispark slås inn i feltet, og Jasmin Bogdanovic er uheldig da ballen blir headet på ham og i mål. 1-1.

- Vi var bedre enn Notodden i dag og fortjente å vinne. Vi var uheldige, sier Jasmin Bogdanovic.

Den siste halvtimen handler det meste om Sandnes Ulf, selv om Notodden misbrukte en stor sjanse kvarteret før full tid. Sandnes Ulf slo flere innlegg i boksen, men ingen i lyseblått som klarer å trykke ballen i nettet. Nærmest var Bogdanovic to ganger med hodet.

- Vi burde hatt enda flere innlegg, men skapte likevel en del sjanser som vi kunne avgjort på. Spesielt etter at vi fikk inn Vidar Nisja på slutten burde vi utnyttet ham bedre, mener Sæternes, som sier at det var litt av planen på forhånd - å skape et trykk i boks på tampen med en frisk og opplagt Nisja.

Tror på kvalik

Bogdanovic, som har vært veldig god for Sandnes Ulf i det siste, er sikker på at Sandnes Ulf vil klare kvalik i løpet av høsten.

- Vi må tro på det. Jeg forventer at vi klarer det, det gjør jeg virkelig. Det er mye positivt å ta med seg fra denne kampen, og vi er nå ubeseiret siste fem kamper. Vi skal slåss for en topp seks-plassering, sier han.

Johansen tror også at sesongen avsluttes med kvalifiseringsspill for Sandnes Ulf.

- Vi skylder publikum det etter den formduppen vi var i. Vi er på rett vei og tar steg hele veien. Akkurat nå hater jeg livet mitt for at vi ikke klarte å vinne denne kampen, men det var også bra ting å ta med seg fra denne kampen, sier Johansen, som var Sandnes Ulfs beste spiller.

TABELL OBOSLIGAEN

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...