Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Stine Borgli ble beste norske

GOD: Stine Borgli (t.v) skulle være hjelperytter for Kathrine Aalerud. Da sistnevnte måtte bryte, var det Stine Borgli (28) som ble beste norske kvinne i VM landevei. Dette bildet er tatt da Borgli syklet på hjemmebane i sommer. Foto: Frode Olsen

Stine Borgli ble den beste norske rytteren i VM landevei for kvinner.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 30.09.2018 kl 00:49

Katrine Aalerud var den norske rytteren laget skulle kjempe for da VM i landevei for kvinner ble kjørt i Østerrike lørdag. Hun fikk dessverre et ublidt møte asfalten etter at flere ryttere veltet i forbindelse med passering av en midtrabatt.

Stavanger-rytteren, Susanne Andersen, forsøkte å kjøre Aalrud tilbake i feltet, men hun hadde pådratt seg så store smerter at løpet måtte brytes. Susanne Andersen og Vita Heine ble tatt ut av rittet før målpassering. I et forsøk på å få den skadde rytteren Aalerud frem etter velten, var de kommet så langt bak at det var poengløst å fullføre.

Kathrine Aalerud skal ikke være alvorlig skadd, men er sendt til røngten med smerter i halebeinet og i ryggen.

Dermed var det to norske ryttere igjen. Før den siste runden på rundt 30 kilometer satt Stine Borgli og Ingrid Lorvik i et felt som da var 2.49 bak teten.

Helt fremst satt to ryttere. Med rundt 30 kilometer igjen stakk nederlandske Anna van der Breggen fra australske Amanda Spratt. De to hadde på det tidspunktet hentet inn Colin Rivera (USA) som lenge hadde ligget alene i teten etter et solobrudd.

Anna van der Breggen holdt avstanden og kjørte inn til suveren VM-seier.
Amanda Spratt ble nummer to, mens italienske Tatiana Guderzo ble nummer tre.

Stine Borgli ble nummer 29.

– Det gikk litt i rykk og napp, og jeg kjente at jeg ikke hadde de aller beste beina, men når løpet ble slik det ble, så kan jeg si meg fornøyd. Det var noen knalltøffe bakker, sier Borgli til TV2.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...