Stine Borgli tatt ut til World Tour

FOR NORGE: Stine Borgli opplever virkelig suksess på sykkelsetet.

Historiens første World Tour-ritt i Norge arrangeres 17. til 20. august. I tillegg til Hitec Products er ytterligere seks ryttere tatt ut på det norske landslaget. Stine Borgli fra Sandnes er en av rytterne i det gode selskap.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2017 kl 22:19

Landslagsleder Carl Erik Pedersen håper det norske landslaget skal overraske positivt i rittet.

- Vi er et lag som ønsker å overraske litt. Det er Line Marie Gulliksen vi har størst forhåpninger til etter at hun har vist gode takter gjennom sesongen og imponerte under EM fellesstarten i Danmark. Stine Borgli er også en rytter som kan hevde seg bra og hun er tiltenkt en litt friere rolle, sier landslagstreneren til sykling.no

I tillegg til Gulliksen og Borgli er laget satt opp med fire rene hjelperyttere.

- De øvrige fire rytterne er tatt ut som rene hjelperyttere, som vi håper skal gi mest mulig støtte til Gulliksen gjennom rittet. Julie Solvang får sin landslagsdebut på dette nivået etter å ha vist gode takter gjennom hele sesongen, sier Carl Erik Pedersen.

Ladies Tour of Norway smeller i gang allerede på torsdag med hele verdenseliten på plass.

– Rittet starter med en topp prolog på 3 km torsdag kveld. Videre består rittet av tre fellesstarter, hvor kanskje den siste er den tøffeste både med tanke på lengde og løypeprofil. Sannsynligvis bli sammendraget først avgjort siste dag, sier Pedersen.

Følgende ryttere ble tatt ut til det norske landslaget:

Line Marie Gulliksen, Bærum OCK

Stine Borgli, CK Victoria

Ingrid Moe, Bergen CK

Julie Solvang, Grimstad SK

Vibeke Dybwad, Grimstad SK

Kirsti Ruud, Bærum OCK

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...