Stusselig avslutning på strålende sesong

Hverken Jonas Vølstad Fjeldsbø eller andre Austrått-spillere klarte å overliste Brusands gode keeper, Svein-Inge Kråkenes, i tordagens kamp.

Austrått fikk bank i siste seriekamp.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Brusand - Austrått 3-0 (0-0)
Sjanser: 3-6
Austrått`s beste: Morten Strusshamn
Lag: John Kåre Fiskå, Espen Kristiansen (Thomas Holst inn 60), Gaute Tønnessen, Arne Rasmussen (Roger Gimre inn 80), Fredrik Selsås (Martin Ingebrigtsen inn 60), Yngve Hagen, Morten Strusshamn (Adam Øygard inn 70), Einar Skjørestad (Roger Skjæveland inn 55), Daniel Høllesli (Jonas Vølstad Fjeldsbø inn 50), Jakob Flaten (Junet Hassan inn 60) og Sigurd Gjerde Arnesen.

INNSENDT REFERAT: Austrått hadde som mål og avslutte sesongen med seier og score tre mål, slik at vi nådde den magiske grensen på 100 mål. Dessverre var vi aldri i nærheten og tapte fortjent mot et godt og hardtarbeidene Brusand-lag.

I første omgang hadde vi stort sett kontroll bakover, men fikk definitivt ikke spillet til å sitte framover på banen. Vi kom likevel til et par brukbare sjanser, og nærmest var Jakob Flaten, da han headet ballen i innsiden av stolpen. Nevnte Flaten og Sigurd Gjerde Arnesen hadde også hver sin gode mulighet til å gi oss ledelsen, men vi gikk til pause med 0-0 i en omgang der keeper, John Kåre Fiskå, var arbeidsledig.

De siste 45 minuttene er vel det dårligste vi har prestert denne sesongen, sammen med 1. omgang mot Vigrestad i vår. Hjemmelaget satte inn 1-0 på en mønsterkontring, før de kun to minuttter senere fikk straffe etter ubesluttsomt forsvarspill og 2-0 tidlig i omgangen.

Vi slet med å finne rytme i angrepspillet vårt, og det var først de siste 10 minuttene vi klarte å etablere et visst press mot Brusand sitt mål. Roger Gimre var nær redusering to ganger da forsvarer på strek og stolpe hindret scoring. Istedenfor kontret Brusand på strålende vis igjen i kampens sluttminutter og fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Selv om det var en svært skuffende forestilling for vår del, må vi gi skryt til Brusand som jobbet knallhardt, var godt organiserte, og hadde en meget god kamp-plan. Uansett har vi hatt en topp sesong og nå ser vi frem mot kamp om kretsmesterskapet, der vi forhåpentligvis kan vise oss fra vår beste side igjen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...