Sandnesposten A/S

Susanne og Tommy fikk jobb blant 540 søkere

FIKK JOBB: Tommy Johnsen og Susanne Meling er to av de heldige som har fått jobb i den nye Rema 1000 butikken i Amfi Vågen. I alt var det 540 søkere til 14 stillinger. Foto: Trond Eirik Olsen

Stor kundetilstrømming da Rema 1000 butikk 600 åpnet i Vågen Amfi.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 17.08.2017 kl 15:36

NÆRING: Det manglet ikke akkurat på kunder da Rema 1000 sjef Ole Robert Reitan torsdag klippet snoren til kjedens nyeste butikk på Amfi Vågen. Allerede halvtimen før åpning hadde det samlet seg mye folk utenfor og som seg hør og bør vanket det både kaffe og kake til de frammøtte før de kunne entre den 1225 kvadratmeter store butikken, som har gitt 14 nye arbeidsplasser i Sandnes.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FORNØYD: Ole Robert Reitan var svært fornøyd da han torsdag kunne klippe snoren til den nye butikken. Foto: Trond Eirik Olsen

Travle uker

Kjøpmann Kjetil Klungtveit, som selv er oppvoks på Graveren et steinkast fra den nye butikken, var lettet da den formelle åpningen var over. Han innrømmer at de siste ukene har vært travle.

– Det er mye som skal på plass og hektisk er vel et dekkende ord, men jeg er stolt over butikken og alle dem som har stått på for fullt, sier Klungtveit som har jobbet for Rema 1000 i fem år. Butikken på Amfi Vågen er imidlertid hans debut som kjøpmann.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KØ: Det var mye folk utenfor i timen før butikken åpnet. Foto: Trond Eirik Olsen

En av utfordringene for Klungtveit har vært å finne de rette medarbeiderne. I alt har det vært 540 søkere til 14 stillinger.

– Mange dyktige folk har søkt og det har vært en lang prosess med å finne de rette, men nå føler jeg meg sikker på at vi har funnet fram til en god stab. Så langt virker det i alle fall som de duger godt, sier han og smiler lurt før han fortsetter:

– Det er en stor dag for meg også så jeg har like godt tatt med min mor Anne Johanne Klungtveit på åpningen. Jeg tror hun er litt stolt, sier han og får samtykkende nikk fra moderen, som er opptatt med å forevige åpningen via mobilen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SPENT: Kjøpmann Kjetil Klungtveit (i midten) hadde selskap av både Ole Robert Reitan og sin mor Anne Johanne Klungtveit under åpningen. Foto: Trond Eirik Olsen

Mange søkere

To av de som har kommet gjennom nåløyet og fått jobb i den nye butikke er Susanne Meling (26) og Tommy Johnsen (27). Meling har fått jobb som ansvarlig for frukt og grønt avdelingen, mens Johnsen har blitt både ferskvareansvarlig og nestkommanderende i butikken.

Sistnevnte har rett nok ikke søkt formelt på noen av de utlyste stillingene, men ble hentet inn av Klungtveit.

– Vi har jobbet sammen tidligere i en annen dagligvarebutikk, som nå er nedlagt, og jeg må tydeligvis ha gjort et bra inntrykk. Uansett sa jeg ikke nei da jeg fikk tilbudet. Rema 1000 har godt rykte på seg i forhold til å ta vare på de ansatte og gi dem gode muligheter til videre utvikling, sier Johnsen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

LOKAL MAT: Arne Breilid hos Arne Johannesen var til stede under åpningen og fremviste lokale bakverk. Foto: Trond Eirik Olsen

– Jeg søkte på stilling som butikkmedarbeider, men ble tilbudt jobb som ansvarlig for frukt og grønt avdelingen. Dette kom litt overraskende men jeg tok utfordringen på strak arm, sier Meling og smiler før hun fortsetter:

– Jeg skal ha ansvaret for blomster også, det er ikke helt mitt felt, men med god hjelp fra andre eksperter skal nok også det gå bra.
Meling er utdannet eiendomsmegler, men har også noe butikkerfaring i bagasjen.

– Jeg har jobbet for Gjestalveien Conditori her på Amfi Vågen så jeg kjenner senteret godt. Selv om det er en litt annerledes jobb jeg har nå, kommer nok denne erfaringen godt med, sier hun.

Lokale varer

Den nye Rema 1000 butikken har også et bredt utvalg av lokale varer. Under åpningen var flere lokale matleverandører deriblant Arne Johannesen og presenterte sine varer. Dette er i tråd med kjedens nysatsing på mat fra lokale leverandører. Rema 1000 har satt seg som mål å bidra til nå Stortingets mål om å doble omsetningen av lokalmat i Norge innen 2025. Like etter åpningen signerte også Reitan Rogalands eget matmanifest der målet er å løfte fram og bekrefte verdien av lokal matproduksjon, norske råvarer og matkultur.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...