Svak start ødela mot Frøyland

IKKE NOK: Simon Hana hadde flere gode redninger mot Frøyland, men det var ikke nok til å ta poeng.

Det ble tap for Austrått i fredagens bortekamp mot Frøyland. En svak førsteomgang med mange individuelle og kollektive feil gjorde at de mørkeblå fikk store problemer med hjemmelaget.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Frøyland–Austrått 4–2 (3–1)

Mål: Joakim Pedersen og Roger Gimre

Gult kort: Martin Ingebrigtsen

Sjanser:
12-5

Lag: Simon Hana, Øyvind Hebnes (Morten Strusshamn inn 65), Vegar Holmen, Gaute Tønnessen, Jørn Hagen, Roger Gimre, Eirik Stokka (Eivind Eriksen inn 75), Joakim Pedersen, Martin Ingebrigtsen, Erik Tengs Pedersen og Sigurd Gjerde Arnesen (Junet Hassan inn 45)

Austråtts beste:
Simon Hana

INNSENDT REFERAT: Vi fikk tidlig et par skremmeskudd fra vertene, men det tok 25 minutter før de tok ledelsen, like etter økte de til 2-0 og vi hadde som i hjemmekampen store problemer med å demme opp for deres meget dyktige spisspar, Hole og Hellvik. Da Joakim Pedersen reduserte etter nydelig veggspill med Roger Gimre fattet vi håp, men dessverre tok det bare gjestene et halvt minutt å øke til 3-1, som også var pauseresultatet i en omgang der Frøyland var klart best.

Vi hevet oss mange hakk de siste 45 minuttene og trodde vi hadde redusert etter flott spill og avlutning fra Eirik Stokka, men "målet" ble annulert for offside. En del dødballer førte til et bra trøkk og vi klarte å etablere mye mer spill på Frøylands halvdel. Vi etterlot oss naturlig nok mye rom bakover i jakt på redusering og hjemmelaget kontret inn 4-1 etter 70 minutter. Med 15 minutter igjen reduserte Gimre på en heading etter nydelig innlegg fra Martin Ingebretsen. Junet Hassan var nær med å redusere til 4-3 da han snappet ballen rett fra Frøyland sitt avspark, men skuddet ble for løst.

Et par brukbare muligheter fulgte, mens Simon Hana måtte vise seg fra sin beste side på noen store Frøyland-sjanser. En totalt sett fortjent seier til hjemmelaget, men vi må ta med oss den gode 2. omgangen til torsdagens oppgjør mot Kopervik og forhåpentligvis overraske med å ta poeng der.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...