SVBK til topps i 1. divisjon

GLADE VINNERE: Sandnes sine førstedivisjonsjenter avsluttet årets serie med stil da de sikret avdelingsseieren med en klar 3-0-seier over Blindheim. Bak fra venstre: Dan Inge Dale (hovedtrener), Marita Bjørnøy Dale, Anne Bjørnøy Dale, Tiril Tveit, Line Rudjord Volden, Celine Dalene og Ni Fenguo (assistenttrener). I midten fra venstre: Johanne Monsen Tjemsland, Frida Øvregaard Lunde og Maria Rudjord Volden. Foran fra venstre: Tora Klippen, Madelen Håland og Judith Thu Ølberg. Foto: Ketil Volden

Sandnes vant søndag avdeling 2 i 1. divisjon etter å ha slått Blindheim 3-0. Kampen om opprykk avgjøres i siste rankingturnering i Trondheim i april.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Et heltent sandneslag hadde få problemer med å slå gjestene fra Ålesund og dermed ta sin sjette strake seier. Det er bare i de to første kampene i årets sesong at det har kladdet. Etter 0-3-tapet mot KFUM Volda 4. november har det meste gått på skinner, og laget har vist stigende form.

Få feil

Selv om alle tre settene søndag var forholdsvis jevne i starten, klarte Blindheim ikke å stå imot det vedvarende presset fra vertslaget, som med settsifrene 25–12, 25–15 og 25–15 vant en klar seier. Sunnmøringene ble satt under et sterkt servepress av et hjemmelag som gjorde få feil og bare hadde én feilserve i løpet av kampen. Det er årsbeste. Forsvarsspillet fungerte også bra og ingen publikummere kunne se at dette Sandnes-laget til tider denne sesongen har slitt med å plukke motstandernes dipper.

Kjempefornøyd

Hovedtrener Dan Inge Dale er kjempefornøyd med jentenes innsats.

– Vi kontrollerte denne kampen, spilte vårt spill, og gjør nesten ikke feil. Jeg synes jentene var vanvittige gode i dag, sier han stolt til Sandnesposten.

Sportslig leder Siv Janne Aarrestad slutter seg til denne analysen.

– Laget imponerte fra første serve. Dette var en kamp de ville vinne, noe som kom til syne gjennom høyt servepress, fantastisk jobbing og harde smasher.

Rankingtabellen

Med søndagens 3-0-seier klatret Sandnes forbi KFUM Volda på sluttabellen i avdeling 2 i 1. divisjon og endte på 19 poeng, ett poeng mer enn sistnevnte. På rankingtabellen for alle 1. divisjonslagene ligger klubben nå på andreplass bak Lierne. 7. - 8. april arrangeres sesongens siste rankingturnering i Trondheim. Laget som vinner årets ranking, kan rykke direkte opp til Mizuno-ligaen. Laget som blir nummer to kan søke om opprykk, men er avhengig av at et lag trekker seg for å ta steget opp til det øverste nivået.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...