Sandnesposten A/S

Svekket Sandnes med seks strake tap

William Aar i aksjon mot Bodø.

Håndballherrene fikk bank i den siste kampen før ferien. Vi fulgte kampen direkte.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2017 kl 19:31

Bodø – Sandnes 30-23 (14-11)

Kampen direkte

1 min: Bodø var den første skalpen til Sandnes i Eliteserien tidligere i høst, da Sandnes vant 27-24. Sandnes ligger under nedrykksstreken før denne kampen, mens Bodø er på sikker plass bare ett poeng over de lyseblå.

15 min: Etter de første 15 minuttene leder Sandnes 7-8, der blant annet Lars Sigve Hamre har scoret tre av målene.

20 min: Stillingen er nå 9-9. Hamre fortsetter å hamre inn scoringer og er nå oppe i fire fulltreffere.

21 min: Sandnes uten kaptein Martin Hare (syk), Abel Nagy (syk), playmaker og toppscorer André Ellertsen (forstuet tommel) og Edwin Fjeldtvedt (jobbreise). Ellertsen er riktignok på benken.

25 min: Bodø leder 12-10. Sandnes med noen stygge personlige feil de siste minuttene som de har blitt straffet for.

28 min: Sandnes spiller med en mann mer de siste halvannet minuttene, men starter perioden dårlig med en straffebom. 12-11 til hjemmelaget.

30 min: Svak avslutning på omgangen av Sandnes, som går til pause to mål bak, selv om de spilte med en mann mer på slutten. Men Sandnes er absolutt med i kampen og kan ta poeng her. Pause og 14-11 til Bodø over Sandnes. Nevner igjen at Sandnes spiller uten kaptein Martin Hare, Abel Nagy, Edwin Fjeldtvedt og toppscorer André Ellertsen i denne kampen.

Sjekk tabellen i Eliteserien her

33 min: Forferdelig start på andreomgangen! Starter egentlig perfekt ved at Eirik Torjusen skaffer straffe og utvisning, men straffen settes høyt over av Simen Sagli og i undertallsperioden vinner Bodø 2-0 og dermed 16-11.

37 min: Ny overtallsperiode som Sandnes ikke klarer å utnytte. Spiller denne gangen 1-1, men Sandnes HK bommer sin tredje strake straffe i kampen. 19-13 til Bodø HK.

38 min: Straffescoring! Alle gode ting er fire! Lars Sigve Hamre scorer fra sjumeteren. 19-14.

41 min: Bodø leder 21-15. Lars Sigve Hamre toppscorer for Sandnes med seks scoringer.

43 min: Sandnes tar time out på 23-16 til Bodø. Dette skal bli tøft å hente inn...

45 min: Bodø har ofte spilt med en ekstra utespiller og uten keeper i angrep. Den taktikken har de lykkes med.

50 min: 25-17.

52 min: 25-18. Lars Sigve Hamre toppscorer for Sandnes med sju mål.

55 min: 27-19. Game over.

60 min: SLUTT! 30-23. Et svekket Sandnes-lag taper klart og fortjent i Bodøhallen og tar en seks ukers lang juleferie på nedrykksplass.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...