Synes du det er skummelt å jogge i mørket?

LØPE SAMMEN: Arrangørene håper å koble løpeglade kvinner til å danne fellestreninger i mørket.

Det kan være tungt å 
komme seg ut på løpetur 
i mørket. Dét er motivasjonen bak et arrangement som snart kommer til Sandnes.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 07.10.2017 kl 23:27

LØPING: Den mørke årstiden har kommet, og da kan det være en utfordring å løpe alene på mørke stier og veier.

– Dette gjelder spesielt kvinner. Med konseptet «Girls Night Out» vil Silva sammen med Löplabbet og Runner’s World inspirere kvinner til å fortsette å løpe ute, selv i mørket, sier Guro Kolstad i Silva til Sandnesposten.

– Vi er mange som liker å være aktive ute året rundt, og vi vil ikke at mørket skal hindre oss fra å være ute i vår fantastiske natur. Det å springe med riktig utstyr hjelper noe, men det å springe sammen er det som virkelig hjelper når mørket har kommet.

Denne høsten drar derfor Silva ut på en turné med Girls Night Out, og sammen med Löplabbet og Runner’s World inviterer de kvinner til å løpe sammen i mørket. Alle deltakerne løper med hodelykt. Girls Night Out besøker fem ulike byer i Norge, og to ulike byer i Sverige. Det første eventet vil gjennomføres i Bergen, 10. oktober. To dager senere skal det løpes i Sandnes.

– Gjennom Girls Night Out håper Silva, Löplabbet og Runner’s World å hjelpe deltakerne til å få nye venner de kan fortsette å løpe med i mørket etter eventet, forklarer Kolstad.

Arrangørene melder på Instagram at arrangementet i Sandnes alt er fullbooket.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...