Sandnesposten A/S

– Synes synd på tilskuerne

Axel Kryger deler supporternes frustrasjon etter det pinlige tapet hjemme mot HamKam. Foto: Rune Eikeland

Axel Kryger har medfølelse for de som betalte for å se Sandnes Ulfs siste hjemmekamp for sesongen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 04.11.2018 kl 19:26

– Jeg er ekstremt skuffet og lei meg. Vi visste vi måtte ta tre poeng, og alt lå til rette for at vi skulle klare det. Men vi spiller helt uten plan når dommeren setter i gang kampen. Dunker ballen fram uten mål og mening. Jeg synes synd på de som kom på kampen og måtte se på dette, sier Kryger til Sandnesposten.

Sandnes Ulf ligger på tiendeplass før siste serierunde, borte mot nedrykksklare Levanger. Sandnes Ulf kan bli nummer sju med full uttelling i siste serierunde.

– Det er ikke godt nok. En klubb som Sandnes Ulf skal være topp seks. Men vi er bare ikke bedre nå, erkjenner Kryger.

– Hva er det som mangler?

– Jeg har mine tanker om det, men det får jeg diskutere med de det gjelder. Men vi kan ikke skylde på skadene vi hadde midtveis i sesongen. Det blir for enkelt. Troppen er god nok til å komme blant de seks beste.

– Hovedproblemet denne sesongen er kanskje at det har vært altfor mange endringer. Vi legger om til 3-5-2 i pausen i dag, og kan egentlig bare trekke i dass alt vi har øvd på hele uken. Når vi aldri har spilt på den måten, så blir det vanskelig.

I likhet med mange andre spillere ha Kryger blitt flyttet rundt i forskjellige posisjoner på banen denne sesongen. Han har løst de fleste oppgavene godt, men samtidig har det vært utfordrende – og et uromoment. Men prestasjonene til 21-åringen holdt likevel til å bli stemt fram som årets spiller blant Sandnespostens lesere.

– Jeg tenker ikke så mye på det akkurat nå. Jeg setter alltid laget først, og hadde gladelig byttet den prisen mot en plass i kvalifiseringen, sier Kryger.

Axel Kryger fikk det synlige beviset på at han er Årets Sandnes Ulf-spiller 2018 av Sandnespostens Nils Arne Johnsen. Foto: Rune Eikeland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...