Tap for Austrått i cupfinalen

Vetle Høivik scoret sitt mål nummer 31 for Austrått, men det var ikke nok til å beseire Skjold i cupfinalen.

Det ble tap for Austrått i Rogalandscupfinalen. For andre år på rad ble finalen flyttet fra Randaberg Arena til Rennesøy, og som i fjor ble det tap mot et lag fra nordfylket.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Skjold – Austrått 4–2 (0–2)

Mål: Yngve Hagen (str.) og Vetle Høivik

Gult kort: Gaute Tønnessen og Martin Ingebrigtsen

Sjanser: 8-7

Austråtts beste: Vetle Høivik

Lag: John Kåre Fiskå, Morten Strusshamn (Daniel Høllesli inn 75), Gaute Tønnessen (Fredrik Selsås inn 80), Arne Rasmussen, Yngve Hagen, Roger Skjæveland (Martin Ingebrigtsen inn 60), Joakim Pedersen (Jakob Flaten inn 70), Einar Skjørestad (Erik Tengs Pedersen inn 60), Kenneth Grøtteland (Junet Hassan inn 75), Vetle Høivik og Sigurd Gjerde Arnesen (Jonas Vølstad Fjeldsbø inn 55).

INNSENDT REFERAT: Kampen mot Skjold startet forrykende. Straffesparket Austrått fikk før kamp pga divisjonsforskjell ble satt kontant i mål av Yngve Hagen og ledelsen burde definitivt vært større allerede etter få minutter. Kenneth Grøtteland avsluttet noen centimeter utenfor, Vetle Høivik ble stoppet av en klasseredning av keeper, før Sigurd Gjerde Arnesen headet like utenfor. Alt i løpet av kampens fire første minutter. Skjold var tydelig rystet og da Vetle Høivik økte til 2-0 halvveis i omgangen etter en avslutning fra kort hold etter innlegg fra Joakim Pedersen, fikk Austrått virkelig tro på å ta den store pokalen hjem.

Den første halvtimen var noe av det beste laget har prestert denne sesongen med høyt tempo, gode bevegelser og store sjanser, men mot slutten av omgangen fikk laget fra Sandnes et par advarsler på hva Skjold hadde å komme med. En redning av John Kåre Fiskå, en avslutning like utenfor og et skudd som traff både stolpe og tverligger, men Austrått holdt unna til pause.

De første drøye 10 minuttene av 2. omgang var dessverre en begredelig affære for de med Austrått-kostyme på bane, benk og tribune. Først reduserte Berge Ohm alene med keeper, før Vegard Steinsland satte ballen i mål til 2-2 etter et flott angrep. 2-3 kom på en kontroversiell situasjon. Berge Ohm scoret igjen alene med keeper, der vel "alle" mente han brukte hånden svært aktivt. Uheldigvis så ikke dommerene handsen og målet ble godkjent. Bittert for oss der og da, men vi kan strengt tatt ikke skylde på andre enn oss selv med tre baklengs på kort tid.

Med et drøyt kvarter igjen på klokken økte de gulkledde til 4-2 da Tollak Gismarvik fikk æren av å avslutte et nydelig angrep der vi ble direkte utspilt. Vi prøvte å mobilisere med flere bytter og formasjonsendring mot slutten av kampen og kom til et par halvsjanser og en stor da keeper reddet fra Junet Hassan helt mot slutten, men det ville seg ikke og Skjold kunne juble da dommeren blåste av etter 95 minutter.

Totalt sett en fortjent seier til Skjold i en litt rar fotballkamp, der vi er klart best i 30 minutter, mens Skjold viser at de er et meget godt fotball-lag de siste 60 minuttene. Selv om det er skuffende å tape, er det en god prestasjon å kvalifisere seg til finalen. Allerede tirsdag er det ny kamp og nye muligheter, da skal vi til Tjelta og spille mot Havdur i kampen om kretsmesterskapet i 5. divisjon.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...