Tar et stort steg litt lenger ned i gata

FLYTTER: Eier Sari Larsson hos Swedish Grace ser frem til å flytte inn i nye og mer sentrale lokaler i Langgata. Foto: Trond Eirik Olsen

Swedish Grace i Langgata er på flyttefot. Rett nok bare et par hundre meter, men for butikken kan det bli et enda større steg.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

LANGGATA: – Da jeg fikk tilbud om å flytte til lokaler mer sentralt i Langgata kunne jeg ikke la sjansen gå fra meg. Jeg har klokkertro på Langgata og en plassering midt i gata vil være perfekt med tanke på videre vekst, sier eier Sari Larsson hos Swedish Grace.

Mer drop-in

I disse dager pakker hun ned det som finnes av klær og interiør i nisjebutikken Swedish Grace lengst sør i Langgata, og flytter til nye lokaler i Langgata 29. De nye lokalene er litt mindre enn de gamle, men det er ikke noe som bekymrer Larsson.

– Utvalget vil bli like godt som tidligere, og kundene skal ikke merke noen forskjell. Forandringen er først og fremst plasseringen. Slik Langgata nå framstår, tror jeg det vil bli mer folk og en sentral plassering her vil være mer gunstig i forhold til drop in-kunder. Jeg føler meg rimelig sikker på at dette vil merkes, sier hun og fortsetter:

– Når det er sagt trives jeg også godt i sørenden av Langgata. Det er fullt mulig å drive godt her også, men jo mer sentralt, jo bedre.

Opplever vekst

I motsetning til flere andre butikker i Langgata har ikke Larsson merket noe til handelsnedgangen. Helt fra oppstarten for seks år siden har butikken hatt vekst. Før hun kom til Sandnes drev Larsson butikk med det samme konseptet i Sverige.

– Det vil alltid være et godt marked for nisjebutikker av denne typen. Vi fører varer som ikke finnes så mange andre plasser og slik sett glir vi godt inn i det butikkonseptet som finnes i Langgata, sier hun og fortsetter:

– Jeg tror på Langgata. Etter at den nå er blitt rustet opp er mulighetene store. Atmosfæren og stemningen er helt unik og dette må vi ta vare på. Folk trenger også en motvekt til alle kjøpesentrene og Langgata er i så måte et av de beste stedene i regionen, sier svensken som har gjort sandnesgauk av seg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...