– Tenker ikke på mulig nedrykksstrid

Axel Kryger var nære på å dundre inn 1-1 med sin gode høyrefot like etter pause, men ballen smalt i tverrliggeren. Sandnes Ulf hadde marginene mot seg da topplaget Mjøndalen vant 0-2. Foto: Rune Eikeland

Axel Kryger ser oppover på tabellen, til tross for at laget falt til 11. plass etter 0-2-tapet mot Mjøndalen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 12.08.2018 kl 20:35

Sandnes Ulfs rekke med dårlige resultater ble forlenget med 0-2-tapet hjemme mot Mjøndalen søndag kveld. Sandnes Ulf har nå kun to seiere på de siste 12 kampene, og står med 0-8 i målforskjell de siste to.

Avstanden ned til Florø som ligger på kvalifiseringsplass, altså den som kan ende med nedrykk til 2. divisjon, er nå på åtte poeng. Dersom Strømmen overrasker og vinner på tirsdag vil avstanden være sju.

Men Kryger, som hadde et kanonskudd i tverrliggeren på stillingen 0-1, tenker ikke på nedrykk som et mulig scenario.

– Per dags dato er vi ikke gode nok, men vi vet hva som bor i dette laget. Selv om de fleste nok kikker på tabellen, så sitter vi ikke akkurat og regner på poeng og frykter nedrykksstrid. Personlig ser jeg i hvert fall oppover på tabellen, og tenker ikke på mulig nedrykksstrid, sier Kryger bestemt.

SE HELE TABELLEN HER

– Hva har alle skadene hatt å si for formsvikten til laget?

– Jeg er ikke sikker på at det hadde blitt så mye bedre uten, men i starten hadde vi kontinuitet og da tok vi også en del poeng. Nå må vi bare røske i hverandre og tørre mer ute på banen om vi skal klare å snu dette. Treningsuken var god den, men vi gjør ikke det vi blir enige om før kampen og det er skuffende. Vi må tørre å presse høyt, springe mer og ikke håpe at lagkameraten tar jobben, konstaterer Kryger.

Sandnes Ulf hevet seg kraftig i andreomgangen og foruten Krygers tverrliggertreff like etter pause, hadde Mjøndalen to redninger på strek som fort kunne gått inn. Helt på tampen hadde Kachi en forferdelig pasning som sendte Mjøndalen fem mot tre og da var spikeren i kista et faktum bare sekunder senere.

Neste kamp for Sandnes Ulf er borte mot Jerv neste søndag, før Viking kommer på besøk lørdagen etter det.

1. divisjon fotball, menn
Sandnes stadion, 12. august
Sandnes Ulf 0 (0)
Mjøndalen 2 (1)
Mål: 0-1 Joackim Solberg (37), 0-2 Jibril Bojang
Gule kort: Erixon Danso, Joackim Solberg, Axel Kryger
Solgte billetter: 1404
Sandnes Ulfs lag (4-4-1-1):
Nicklas Frenderup – Axel Kryger, Jasmin Bogdanovic, Tapio Heikkilä, Bjørnar Holmvik – Vegard Erlien, Akinshola Akinyemi (Akinbola Akinyemi fra 69.), Kristian Brix, Erixon Danso (Akinbola Akinyemi fra 69.) – Niels Vorthoren – Sanel Kapidzic

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...