Sandnesposten A/S

Therese hedret bestemoren med tatovering

ÆRET BESTEMOR: Therese Bore Sonflå (20) trodde det skulle gjøre enda vondere med nålestikk på ribbeina. Henrik Tveit gjør seg klar til å forevige en G-nøkkel med påfølgende hjerteslag. Foto: Frode Olsen

For sjette år på rad samlet tatoveringsstudioer over hele landet inn penger til Barnekreftforeningen gjennom sin innsamlingsaksjon «Kroppskunst mot barnekreft». Skin Fuel Empire Tattoo på Bystasjonen tok imot rundt 60 kunder lørdag.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Therese Bore Sonflå (20) kom til tatoveringsstudioet på Bystasjonen med to hensikter. Hun ønsket å donere penger til en god sak, samtidig som hun kunne hedre sin bestemor som døde av den lunefulle sykdommen. Musikkinteressen har hennes avdøde bestemoren mye av æren for.

– Jeg var relativt liten da hun døde, men jeg har fremdeles vage minner av da jeg satt på fanget hennes og koste meg med sang og musikk. Hun har mye å si for at jeg har drevet litt mer med musikk enn det som kanskje er vanlig, sier Therese Bore Sonflå fra benken.

G-nøkkel

Ved ankomst til salongen var tvilende til om tatoveringen skulle foreviges på håndleddet eller på ribbeina. Etter en kort vurdering lot hun det like godt stå til.

– Jeg trodde ærlig talt det skulle medføre større smerter på ribbeina, men det er jo bare flott. Da jeg skulle velge blant motivene var jeg ikke i tvil. En musikalsk G-nøkkel med påfølgende hjerteslag passer perfekt til det som knytter meg ekstra nært til bestemor, sier 20-åringen.

De to som var på arbeid lørdag fik mye å henge fingrene i. Henrik Tveit forteller at de til sammen rekker over rundt 60 stykker. Kundene sto i kø utenfor skranken.

– Det er veldig kjekt at så mange ønsker å støtte en god sak. Vi har vel cirka 35 forskjellige motiver å velge mellom. I 2017 var vi tre på jobb. Da rakk vi over enda flere, men nå jobber vi så hardt det lar seg gjøre, sier mannen fra Oltedal.

Det tar ikke lange stunden før Henrik Tveit får besøk av Siv Helen Tveit fra Sandnes. Tobarnsmoren valgte som alle de andre denne muligheten til å støtte en god sak.

– For meg blir det en kombinasjon av at dette er en passende anledning. Jeg har heldigvis to friske barn, men det finnes andre medlemmer av familien som har blitt truffet av kreft. I tillegg er dette et godt tilbud for oss som ønsker litt pynt, sier Siv Helen Larsen.

VILLE STØTTE: Siv Helen Larsen valgte å tatovere en lotusblomst på den venstre ankelen til inntekt for barnekreftsaken Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...