Tidligere Sandnesposten-redaktør til Jærbladet

DEN NESTE I STOLEN: Kirsten Marie Myklesbust blir ny redaktør i Jærbladet.

Kirsten M. Myklebust (56) fra Ganddal er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Jærbladet.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 18.08.2017 kl 21:46

MEDIER: Hilde Garlid sa tidligere i sommer opp sin stilling som ansvarlig redaktør i Jærbladet. Torsdag ble det klart at Kirsten M. Myklebust overtar hennes stilling, og blir i tillegg daglig leder av avisen på Bryne.

Myklebust, som kommer fra Ganddal, men er bosatt i Stavanger, jobber for tiden ved Sølvberget bibliotek og kulturhus i siddisbyen. Hun har også bred erfaring fra lokale medier. RA var hennes arbeidsplass fra 1989 til 1997. Deretter var hun ansvarlig redaktør og daglig leder i Sandnesposten i tre år, før turen etter hvert gikk videre til nye lederjobber i Stavanger Aftenblad og Schibsted-systemet.

Nå ser hun fram til å komme i gang på Bryne.

– Jeg liker utfordringer og har tro på en eneleder-modell slik situasjonen i mediebransjen er. Dette er en anledning til å bruke mine tidligere erfaringer og det jeg har lært, sier Kirsten M. Myklebust til sin nye avis.

Styreleder Ivar Rusdal sier til Jærbladet at Myklebust skilte seg ut som den beste kandidaten til å ta over etter Garlid.

– Hun er den rette til å lede avisen inn i den digitale verden, der vi skal være, sier Rusdal til Jærbladet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...