Tidligere Vågen-elever spiller På Siå

RØD TRÅD: – Det er en rød tråd gjennom musikken min, til tross for at det er mye forskjellig der, sier Anna Ingwardo.

Anna Ingwardo (20) og Jørgen Nybøe (20) spiller på utestedet På Siå lørdag. – Det blir deilig å kjenne at en hel kveld bare er «vår».

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

KONSERT: Det er to talentfulle og ambisiøse 20-åringer som skal stå på scenen i Sandnes lørdag.

– Det blir veldig spennende å opptre med kun eget materiale. Vanligvis har jeg spilt covere når jeg opptrer, så det å bare spille egen musikk blir en ny erfaring. Mye mer personlig, sier Anna Ingwardo til Sandnesposten.

Både hun og makker Jørgen Nybøe (gitarist, låtskriver og produsent) har tidligere opptrådt rundt omkring på Jæren.

– Jørgen har også hatt en spillejobb i Ibiza. Jeg har aldri hatt en så lang «gig», det blir deilig å kjenne at en hel kveld bare er vår med vår egen musikk sier Ingwardo.

Variert stil

Hun er selv både vokalist og låtskriver.

– Det er en rød tråd gjennom musikken min, til tross for at det er mye forskjellig der. Jeg liker mye ulik musikk så jeg klarer ikke begrense meg til bare én type sjanger. Noe er veldig pop, annet er mer soul, jazz eller RnB. Publikum kan vente seg mye forskjellig fra både meg og Jørgen sin side.

Hun trekker fram Amy Winehouse, Susanne Sundfør, Freddie Mercury, Kehlani og Kate Bush som artister som alltid gir henne inspirasjon og nye ideer.

– Jeg ser veldig opp til dyktige musikere som kun er kjent for arbeidet og talentet sitt.

Verdt å reise til Vågen

20-åringen kommer fra Bryne, men gikk på Vågen videregående skole. Der trivdes hun godt.

– Det var en skole verdt å reise litt for. Virkelig bra lærere og miljø, for ikke å snakke om hvor godt musikalsk utstyr de har! Jeg anbefaler virkelig alle som er interessert i musikk å gå musikklinjen på Vågen.

Flytter til Oslo

Nå satser hun 100 prosent på musikken, selv om hun riktig nok jobber som servitør ved siden av.

– Foreløpig bor jeg på Bryne fordi det er smartest økonomisk. Så snart jeg får spart opp penger kommer jeg til å lete etter et sted i Oslo. Det er der det skjer og der man har størst sjanse for å få kontakter og bli «oppdaget», pluss at jeg liker meg veldig godt i Oslo. Samarbeidet med Jørgen skal fortsette så langt det lar seg gjøre når vi bor i forskjellige byer. Vi er et bra team, sier Anna Ingwardo.

IBIZA: Jørgen Nybøe har tidligere spilt rundt omkring på Jæren – og Ibiza. Lørdag venter På Siå.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...